Domaza
Turkiet, Istanbul, Beyoglu, Cihangir
property
Pris 1 126 267 €
Lägenhet Till Försäljning
Yta: 129 m2
5 Rum, 2 Bad, 4 Sovrum
Utgivningsdatum 01/08/2022
tekce.com
FÖRSLAG AV:
Antalya Homes Fastighetsbyrå
email
phone

Bilder

Beskrivning

Flyttfärdiga Fastigheter med Delvis Skymd Havsutsikt i Beyoğlu İstanbul

Fastigheterna ligger i Beyoğlu, ett centralt distrikt i İstanbul. Projektet har ett fördelaktigt läge nära Taksim, Galataport och İstiklal-torget. Regionen har en kosmopolitisk miljö som lockar en hög besöksfrekvens.

Projektet med delvis havsutsikt ligger nära dagliga behov och erbjuder ett fördelaktigt läge för Airbnb. Det är också 100 m från huvudvägen, 150 m från havet, 500 m från Galataporten, 300 m från Taksimtorget, 350 m från spårvagnsstationen och busshållplatsen, 1,5 km från Galatatornet, 4,4 km från Martyrsbron 15 juli och 41 km från Istanbuls internationella flygplats.

Projektet är beläget på 1 200 kvm tomter. Den har ett 5-våningshus med 20 fastigheter. Det finns en hiss och ett gym inne i projektet.

Fastigheter till salu i İstanbul Beyoğlu är möblerade med inbyggda köksmaskiner tillsammans med Bosh-märkta kylskåp, diskmaskiner och AC. Lägenheterna är utrustade med ett smarthemssystem, duschkabin, golvvärmesystem, keramiska golv, takgolv och belysningssystem.


IST-01034

Uppgifter

Sovrum
4
Egenskaper av egendomen
Luftkonditioneringssystem , Öppen spis, Hiss, Bevakning, Satellit eller kabel-TV, Terrass, Fitness, Utan årligt underhåll
Värmesystem
I-Golvvärme
Vy
Havsutsikt
Facing
Öst, Söder, Väst, Nordöstra, Nordväst, Sydöstra, Sydväst
Objekt ändamål
För investering