Domaza
Turkiet, Antalya, Alanya, Alanya
property
Pris 1 450 000 €
Hus Till Försäljning
Yta: 450 m2
5 Rum, 5 Bad, 4 Sovrum
Utgivningsdatum 01/04/2024
tekce.com
FÖRSLAG AV:
TEKCE Fastighetsbyrå
email
phone

Bilder

Beskrivning

Fristående Villor med Utsikt över Slottet i en Naturlig Miljö i Bektaş Alanya

De eleganta villorna ligger i Bektaş, en av de moderna bostadsområdena i Alanya, Antalya. Alanya är ett prestigefyllt distrikt som erbjuder färgstarkt nattliv, en stark ekonomi och en utvecklad sociokulturell struktur. Med sin fantastiska natur och blåflaggade stränder är Alanya också en av de prestigefyllda semesterdestinationerna vid Medelhavet. Bektaş är en populär plats för fastighetsinvesteringar. I Bektaş är villor med utsikt över havet och slottet eftertraktade.

De eleganta villorna ligger 3,36 km från Alanyas centrum, 4 km från Alanya strand, 4,15 km från Cleopatra strand, 4,28 km från Damlataş strand, 7,40 km från Çim Çayı, 50 km från Gazipaşa flygplats och 90 km från Antalyas flygplats.

Projektet erbjuder 6 villor inom sina 2 878 kvm tomter. 3- och 4-våningsvillorna erbjuder 270-435 kvm tomter. De är berikade med en öppen planlösning. De är utrustade med en generator, infinitypool, trädgård, utomhus- och inomhusparkering och säkerhetskameror.

Villor att köpa i Alanya har kök med öppen planlösning och eget badrum. De har korridorer, ett hobbyrum, en terrass, hiss, badrums- och köksskåp, duschkabin, golvvärme, luftkonditionering, vattentank och galleriutrymme.


AYT-02532

Uppgifter

Sovrum
4
Egendomen avsedd för
Förstklassiga
Egenskaper av egendomen
Tvättstuga, Hiss, Bevakning, Terrass, Rullstolsanpassad, Utan årligt underhåll, Satellit eller kabel-TV, Balkong, Simbassäng, Trädgård, Luftkonditioneringssystem , Förvarings Rum, Öppen spis
Parkeringsplats
Avsatt Parkeringsplats, Parkeringsplats
Egenskaper av området
3:e linje över 700 м från havet
Värmesystem
I-Golvvärme
Vy
Havsutsikt, Med utsikt över berg
Facing
Väst, Nordöstra, Nordväst, Sydöstra, Sydväst, Öst, Söder
Objekt ändamål
För investering