Domaza
Turkiet, Antalya, Alanya, Alanya
property
Pris 109 000 €
Lägenhet Till Försäljning
Yta: 55 m2
2 Rum, 1 Badrum, 1 Sovrum
Utgivningsdatum 01/06/2024
tekce.com
FÖRSLAG AV:
Antalya Homes Fastighetsbyrå
email
phone

Bilder

Beskrivning

Helt Nya Fastigheter med Havsutsikt Nära Stranden i Alanya Mahmutlar

Nya fastigheter ligger i Mahmutlar, ett av de mest föredragna områdena för både semester och investeringar med sina hotell, restauranger, kaféer, parker, trädgårdar och stränder i Alanya.

Fastigheter till salu i Alanya är i ett nytt projekt beläget i centrum av Mahmutlar. Projektet ligger inom gångavstånd från dagliga behov som marknad, marknad, apotek, hälsocenter, park och busshållplats. Det är också 869 m till stranden, 10 km till Alanya centrum, 30 km till Gazipaşa-Alanyas flygplats och 125 km till Antalyas flygplats.

Projektet är i boutiquehotell-konceptet byggt på 2935 kvm mark. Projektet har en inomhus- och utomhuspool, barnpool, lekplatser, gemensam trädgård, parkeringsplats, grillplats, bastu, turkiskt bad, ång- och saltrum, massagerum, gym, inomhus lekplats, bar, bordtennis och biljardrum, biograf, bibliotek och musikrum.

Fastigheterna erbjuder rymliga vardagsrum med en takhöjd på 3 meter. Dessutom är de utrustade med PVC-fönster, MDF-skåp och dörrar, badrums- och köksskåp, bänkskivor och infrastruktur för el, vatten och luftkonditionering.


AYT-02821

Uppgifter

Sovrum
1
Betalningssätt
Betalningsanstånd
Egendomen avsedd för
Förstklassiga
Egenskaper av egendomen
Simbassäng, Luftkonditioneringssystem , Öppen spis, Hiss, Bevakning, Satellit eller kabel-TV, Balkong, Bastu, Trädgård, Utan årligt underhåll, Fitness
Parkeringsplats
Parkeringsplats
Egenskaper av området
2:a linje upp till 700 м från havet
Vy
Havsutsikt
Facing
Söder, Nordöstra, Nordväst, Sydöstra, Sydväst, Öst
Objekt ändamål
För investering