Domaza
Turkiet, Antalya, Alanya, Alanya
property
Pris 777 000 €
Lägenhet Till Försäljning
Yta: 390 m2
5 Rum, 4 Bad, 4 Sovrum
Utgivningsdatum 01/10/2024
tekce.com
FÖRSLAG AV:
Antalya Homes Fastighetsbyrå
email
phone

Bilder

Beskrivning

Lägenheter med Havs- och Naturutsikt i ett Komplex med Bekvämligheter i Alanya

Alanya erbjuder mysigt och kvalitetsliv med sin stadsarkitektur, kulturella och ekonomiska utveckling. Alanya är en av de mest föredragna regionerna i Turkiet för sommarsemester. Kargıcak-regionen i Alanya har många bostadsprojekt så regionen med sina sociala bekvämligheter och exklusiva designlägenheter erbjuder ett stort utbud av fastigheter.

Alanya lägenheter till salu ligger inom gångavstånd till de dagliga bekvämligheterna såsom; restauranger, trädgårdar och marknader. Lägenheterna ligger också 1,3 km från stranden, 15 km från Alanyas centrum, 25 km från Gazipaşa flygplats och 130 km från Antalyas flygplats.

Projektet, som byggdes på 38913 m² landyta, erbjuder mysigt liv med sin harmoni med naturen. Hotellkonceptlägenheterna inkluderar inomhus- och utomhuspooler, lekplats, inomhus- och utomhusparkeringar. Spa, turkiskt bad, bastu, gym och anlagd trädgård, restaurang med utsikt och café.

Högkvalitativa material användes i projektet som erbjuder lägenheter med utsikt över havet och naturen på entresolvåningen och på taket. Exklusiva designlägenheter är utrustade med golvmatta, el, värme och vatteninstallation, isoleringssystem, möbler för kök och badrum, balkong, trappskena och blixtar.


AYT-03190

Uppgifter

Sovrum
4
Betalningssätt
Betalningsanstånd
Egendomen avsedd för
Förstklassiga
Egenskaper av egendomen
Bevakning, Terrass, Bastu, Satellit eller kabel-TV, Tennisbana, Balkong, Utan årligt underhåll, Trädgård, Simbassäng, Fitness, Luftkonditioneringssystem , Öppen spis, Hiss
Parkeringsplats
Parkeringsplats
Egenskaper av området
3:e linje över 700 м från havet, SPA
Vy
Havsutsikt, Med utsikt över berg
Facing
Nordöstra, Nordväst, Sydöstra, Sydväst, Öst, Söder, Väst
Objekt ändamål
För investering