Domaza
Turkiet, Ankara, Cankaya, Cankaya
property
Pris 304 330 €
Lägenhet Till Försäljning
Yta: 280 m2
6 Rum, 2 Bad, 5 Sovrum
Utgivningsdatum 01/01/1995
tekce.com
FÖRSLAG AV:
TEKCE Fastighetsbyrå
email
phone

Bilder

Beskrivning

Triplex-Lägenhet med Unik Arkitektur i Ankara Çankaya

Triplex-lägenheten med slående arkitektur ligger i Oran. Oran är ett av de mest prestigefyllda kvarteren i Çankaya, Ankara.

Triplex-lägenheten ligger i ett av de mest centrala och värdefulla lägena i staden i det område där många ambassadbyggnader ligger. Lägenheten ligger också 4 km till sjön Eymir, 4 km till Atakule, 4 km till Çankaya botaniska park, 4,5 km till Çankaya presidentvilla, 5 km till Çankaya Seğmenler Park, 10 km till Kızılay Square och 49 km till Ankara Esenboğa flygplats.

Lägenheten till salu i Ankara ligger i en byggnad som designades av en av de berömda schweiziska arkitekterna under den period den byggdes. Byggnaden ligger på en tomt på 1.824 m² och totalt 6 våningar. Det finns en vaktmästare och ett privat förråd för varje lägenhet. Triplex-lägenheten ligger på 4:e våningen.

Lägenheten har 5 sovrum, ett vardagsrum, ett separat kök, 5 balkonger och 2 badrum. I triplexlägenheten används ett inbyggt kök, värmesystem med naturgasvärmepanna, förstklassig massiv parkett och kvalitetsprodukter för våta golv.


ESB-00129

Uppgifter

Sovrum
5+
Egenskaper av egendomen
Hiss, Utan årligt underhåll, Balkong, Förvarings Rum
Parkeringsplats
Avsatt Parkeringsplats, Parkeringsplats
Energikällor
Gas
Facing
Öst, Söder