Domaza
Nordcypern, Famagusta, Famagusta
property
Pris 77 184 €
Lägenhet Till Försäljning
Yta: 56 m2
2 Rum, 1 Badrum, 1 Sovrum
Utgivningsdatum 01/03/2019
tekce.com
FÖRSLAG AV:
Antalya Homes Fastighetsbyrå
email
phone

Bilder

Beskrivning

Lägenheter med 1 Sovrum i Centrum av Gazimağusa Norra Cypern

Cypern är ett av de säkraste länderna i världen. Gazimağusa, en av de ledande turist- och utbildningsstäderna i regionen, har gyllene stränder, klart vatten och ett turkost hav. Staden är hem för många universitet, sjukhus, internationella skolor och inomhus- och utomhusunderhållningscenter. Dessutom lockar regionens historiska struktur intresse från hela världen. Staden ligger på öns nordöstra kust och är också nära den internationella flygplatsen.

Lägenheterna till salu i norra Cypern Gazimağusa ligger i stadens centrum, 250 m till butiksgatan, 700 m till havet, 1 km till Eastern Mediterranean University, 1,5 km till Ada Kent University, 1,7 km till Gazimağusa hamn, 2 km till Gazimağusa statssjukhus, 4 km till Glapsides strand, 5 km till Palm strand, 49 km till Ercan flygplats och 56 km till Larnacas internationella flygplats.

Lägenheterna med 1 sovrum ligger i en fyravåningsbyggnad med hiss. Alla lägenheter har ett kök med öppen planlösning. Det finns privata parkeringsplatser för varje lägenhet på nedre våningen i byggnaden med totalt 20 lägenheter. Alla lägenheter är fullt möblerade och kommer att förnyas i slutet av hyresgarantin eller under köpet om så önskas. Lägenheterna har vitvaror och möbler. Dessutom finns det många komforthöjande funktioner som ett centralt satellitsystem, internetsystem och luftkonditionering.


ECN-00428

Uppgifter

Sovrum
1
Betalningssätt
Betalningsanstånd
Egenskaper av egendomen
Luftkonditioneringssystem , Hiss, Utan årligt underhåll, Satellit eller kabel-TV
Parkeringsplats
Parkeringsplats
Egenskaper av området
2:a linje upp till 700 м från havet
Inredning
Inredd
Facing
Öst, Söder, Väst