Domaza
Turkiet, Mugla, Fethiye, Fethiye
property
Pris 871 586 €
Hus Till Försäljning
Yta: 210 m2
5 Rum, 4 Bad, 4 Sovrum
Utgivningsdatum 01/12/2024
tekce.com
FÖRSLAG AV:
Antalya Homes Fastighetsbyrå
email
phone

Bilder

Beskrivning

Villor till Salu i Fethiye Center Inom Gångavstånd till Çalış Beach

Fethiye, med sina vackra vikar, långa stränder och berg omgivna av pinjeskogar, ligger i framkant av de städer som föredras av semesterälskare och de som vill leva i det milda medelhavsklimatet.

Regionen Çalış är en av de mest värdefulla regionerna i Fethiye med dess närhet till stadens centrum och hem till den världsberömda stranden Çalış. Villor till salu i Fethiye Turkiet ligger på en plats där livet fortsätter på sommaren och vintern, och dagliga och sociala faciliteter är aktivt tillgängliga året runt.

Villor med 4 sovrum till salu, bredvid kaféer, barer, restauranger, fitnesscenter och livsmedelsbutiker, ligger 500 m från Çalış Beach, 1 km från Fethiye State Hospital, 8 km från Ölüdeniz Beach och 39 km från Dalaman Airport.

Villorna har en fristående trädgård på 450 m² med omsorgsfullt utformad landskapsplanering, en utomhusparkering och en 40 m² stor privat pool.

Bottenvåningen i villorna har ett rymligt vardagsrum med ett kök i öppen planlösning med förstklassiga MDF-skåp och bänkskivor i marmor av hög kvalitet. Förstklassig keramik och marmor används på golvet med öppen spis. Det finns totalt 4 sovrum på första våningen och vindsvåningen, alla med eget badrum och balkong.

De fristående villorna till salu är lämpliga för sommar - vinterboende på grund av sitt läge och har en mycket hög hyresinkomstpotential för både heltids- och korttidsuthyrning.


BJV-00250

Uppgifter

Sovrum
4
Betalningssätt
Betalningsanstånd
Egendomen avsedd för
Förstklassiga
Egenskaper av egendomen
Satellit eller kabel-TV, Balkong, Simbassäng, Trädgård, Luftkonditioneringssystem , Öppen spis, Terrass, Utan årligt underhåll
Parkeringsplats
Parkeringsplats
Egenskaper av området
2:a linje upp till 700 м från havet
Facing
Sydöstra, Sydväst, Söder
Objekt ändamål
För investering