Domaza
Turkiet, Antalya, Antalya, Muratpasa
property
Pris 1 100 000 €
Lägenhet Till Försäljning
Yta: 170 m2
4 Rum, 2 Bad, 3 Sovrum
Utgivningsdatum 01/12/2025
tekce.com
FÖRSLAG AV:
TEKCE Fastighetsbyrå
email
phone

Bilder

Beskrivning

Havsutsikt lägenheter i ett Exklusivt Komplex i Muratpaşa, Şirinyalı

Lägenheter till salu ligger i en av Antalyas mest elitregioner, i Şirinyalı. Şirinyalı blev centrum för livet och investeringar med dess närhet till havet och långa grönska vandringsleder. Regionen, som erbjuder livskvalitet, ökar i värde dag för dag.

Lägenheter till salu i Antalya, Muratpaşa ligger inom gångavstånd till havet, marknader, restauranger och kaféer. Dessutom, 2 km från TerraCity shoppingcenter, 6 km från Gamla stan och Lara-stranden och 14 km från Antalyas flygplats. Lägenheterna är byggda på en tomt på 3968 m². Detta 14-våningsprojekt har butiker på de nedre våningarna. Anläggningen består av en inomhusparkering med kapacitet för 96 bilar och utomhusparkering med kapacitet för 16 bilar.

Lägenheterna inkluderar även 2 hissar, säkerhetskameror och 24/7 bevakning. Lägenheterna, som är designade med smarta hemsystem, har 3 sovrum, 1 vardagsrum, 1 kök, 1 badrum, 1 delat badrum, 1 balkong och 1 omklädningsrum. Nettoanvändningen av lägenheterna är 143m².

Lägenheterna har även ståldörrar, lackade rumsdörrar, golvvärmesystem, kombipanna, inbyggnadsset, luftkonditionering, rymliga panoramaglas, garderob, centralt satellitsystem och internetuppkoppling.

Kontakta oss för havsutsiktslägenheter belägna i ett prestigefyllt område.


AYT-04167

Uppgifter

Sovrum
3
Betalningssätt
Betalningsanstånd
Egendomen avsedd för
Förstklassiga
Egenskaper av egendomen
Luftkonditioneringssystem , Öppen spis, Satellit eller kabel-TV, Hiss, Balkong, Bevakning, Trädgård, Utan årligt underhåll
Parkeringsplats
Parkeringsplats, Avsatt Parkeringsplats
Egenskaper av området
2:a linje upp till 700 м från havet
Värmesystem
I-Golvvärme
Energikällor
Gas
Facing
Öst, Söder, Väst
Objekt ändamål
För investering