Domaza
Turkiet, Istanbul, Kagithane, Merkez
property
Pris 661 853 €
Lägenhet Till Försäljning
Yta: 139 m2
3 Rum, 2 Bad, 2 Sovrum
Utgivningsdatum 01/09/2023
tekce.com
FÖRSLAG AV:
Antalya Homes Fastighetsbyrå
email
phone

Bilder

Beskrivning

Lägenheter i ett Låghus Lyx Projekt Framför Tunnelbanestationen i Kağıthane, Istanbul

Lyx lägenheter ligger i Kağıthane, ett av de snabbast utvecklande och mest centrala områdena på den europeiska sidan. Lägenheterna ligger nära dagliga bekvämligheter som; marknader, skolor, motorvägar, köpcentrum och sjukhus. Det finns 12 universitet och 8 sjukhus i närheten av lägenheterna.

Lägenheter till salu i İstanbul, Kağıthane ligger 50 m från tunnelbanestationen, 2,2 km från Mecidiyeköy, 5,4 km från Taksimtorget, 5,7 km från Beşiktaş, 7,5 km från Maslak och 33 km från Istanbuls flygplats.

Nya investeringslägenheter ligger i ett boutiquekomplex byggt på en 2000 m² stor tomtyta. Det moderna projektet består av 2 kvarter med 4 våningar och består av totalt 70 lägenheter och 7 kommersiella ytor. Komplexet inkluderar ett gym, kafé, vandringsleder, hiss och 24/7 säkerhet och säkerhetskamerasystem.

De nya projekten består av 2- och 3-rumslägenheter med öppet kök och gemensamt kök och eget badrum. Lägenheterna är designade med material av hög kvalitet och lämpar sig för familjer.

Lägenheterna har ståldörr, centralvärmesystem, duschkabin, TV-satellitsystem, laminat och keramiska ytor samt inbyggda köksmaskiner.


IST-00967

Uppgifter

Sovrum
2
Betalningssätt
Betalningsanstånd
Egenskaper av egendomen
Öppen spis, Hiss, Bevakning, Badkar, Terrass, Satellit eller kabel-TV, Balkong, Utan årligt underhåll, Fitness
Parkeringsplats
Avsatt Parkeringsplats
Vy
Med utsikt över sjö
Facing
Öst, Söder, Väst, Nordöstra, Nordväst, Sydöstra, Sydväst