Domaza
Turkiet, Mugla, Fethiye, Fethiye
property
Pris 1 743 173 €
Hus Till Försäljning
Yta: 310 m2
5 Rum, 5 Bad, 4 Sovrum
Utgivningsdatum 01/12/2023
tekce.com
FÖRSLAG AV:
Antalya Homes Fastighetsbyrå
email
phone

Bilder

Beskrivning

Villa med Rymlig Trädgård och Smarta Hemsystem i Fethiye, Muğla

Fethiye är den mest populära destinationen i världen med sitt varma klimat, bördiga fasta, vackra vikar och stränder. Villa till salu i Fethiye, Muğla ligger i stadsdelen Ovacık i den världsberömda regionen Ölüdeniz i Fethiye. Villas ligger nära dagliga bekvämligheter som café, restauranger, marknad och apotek.

Också 500 m från Hisarönü Bazaar, 1,5 km från Babadağ linbana, 2 km från Ölüdeniz strand, 4 km från Telmessos antika teater och Amintas Rock Tomb, 6 km från Fethiye State Hospital och 49 km från Dalaman flygplats.

Den fristående villan ligger på en 800 m² stor tomt och har en utsikt som inte kan stängas med sitt läge och är utrustad med ett smart hemsystem.

Den har en privat pool på 70 m² i en rymlig och stor trädgård med färdig landskapsarkitektur. Villan består av 2 sovrum, bastu, turkiskt bad och tvättstuga på källarplan.

Dessutom består den av ett kök i öppen planlösning med högkvalitativa material som naturlig marmor. Högkvalitativ keramik och marmor används på bottenvåningen i det gemensamma vardagsrummet. Det finns även en modern öppen spis och en gästtoalett.

Villan har 2 sovrum på första våningen, alla med eget badrum och balkong, och har en användningsyta på 310 m². Den fristående villan är ett ganska idealiskt val för investeringar såväl som för heltidsboende med sin stora tomt, läge och vackra vyer.


BJV-00295

Uppgifter

Sovrum
4
Betalningssätt
Betalningsanstånd
Egendomen avsedd för
Förstklassiga
Egenskaper av egendomen
Utan årligt underhåll, Fitness, Simbassäng, Luftkonditioneringssystem , Badkar, Terrass, Satellit eller kabel-TV, Bastu, Balkong, Jacuzzi, Tvättstuga
Parkeringsplats
Parkeringsplats
Egenskaper av området
3:e linje över 700 м från havet
Värmesystem
I-Golvvärme
Energikällor
Sol
Vy
Havsutsikt, Med utsikt över berg
Facing
Söder, Sydöstra, Sydväst