Domaza
Turkiet, Istanbul, Kagithane, Celiktepe
property
Pris 164 810 €
Lägenhet Till Försäljning
Yta: 62 m2
2 Rum, 1 Badrum, 1 Sovrum
Utgivningsdatum 01/01/2024
tekce.com
FÖRSLAG AV:
Antalya Homes Fastighetsbyrå
email
phone

Bilder

Beskrivning

Investeringsmöjlighet Lägenhet med 1 Sovrum i Nytt Projekt i İstanbul Kağıthane

Investeringslägenheten ligger i Kağıthane, İstanbul. Kağıthane är en av de mest centrala stadsdelarna i Istanbul med sin närhet till centralt belägna områden som Maslak och Levent. Kağıthane ligger nära motorvägar, Bosporen-broar och många viktiga institutioner.

Lägenhet till salu i İstanbul Kağıthane ligger 850 m från Sapphire köpcentrum, 950 m från Büyükdere Street och tunnelbanestation, 1,7 km från Özdilek köpcentrum, 1,8 km till TEM motorväg, 2,4 km till Cevahir och Vadi İstanbul köpcentrum, 2,6 km till Zorlu Center, 4 km till İstanbul Palace of Justice, 5,1 km till Bebek-stranden, 5,2 km till Taksimtorget och 35,7 km från till Istanbuls flygplats.

Lägenheten till salu består av ett enda blockprojekt designat i L-form på en 1600 m² stor tomtyta. Hyreshuset på 15 våningar med totalt 195 lägenheter har gym, lekplats, lobby, receptionsservice, 24/7 bevakning, säkerhetskameror och parkeringsgarage.

Den bekväma lägenheten består av ett sovrum, ett vardagsrum, ett kök i öppen planlösning och ett badrum. Den moderna lägenheten är utrustad med rika funktioner som inbyggda vitvaror, stora fönster, laminat- och keramikgolv, centralt satellitsystem och duschkabin.


IST-01089

Uppgifter

Sovrum
1
Egenskaper av egendomen
Hiss, Bevakning, Bastu, Utan årligt underhåll, Fitness
Parkeringsplats
Avsatt Parkeringsplats, Parkeringsplats
Energikällor
Gas
Objekt ändamål
För investering