Domaza
Nordcypern, Famagusta, Yenierenkoy
property
Pris 582 140 €
Hus Till Försäljning
Yta: 256 m2
4 Rum, 1 Badrum, 3 Sovrum
Utgivningsdatum 01/04/2024
tekce.com
FÖRSLAG AV:
Antalya Homes Fastighetsbyrå
email
phone

Bilder

Beskrivning

Villor med Utsikt över Småbåtshamnen i Norra Cypern Yeni Erenköy

Villorna ligger i Yeni Erenköy, en by som ligger i İskele-Karpaz-området på den nordöstra delen av ön. Området är känt för sina stränder av hög kvalitet, naturmiljö och internationella småbåtshamn.

Villorna till salu på Norra Cypern ligger 100 m från Karpaz Gate Marina och stranden, 10 km från Turtle Beach, 38 km från Apostolos Andreas-klostret, 40 km från İskele, 68 km från Gazimağusa, 90 km från Girne, 95 km från Ercan flygplats och 120 km från Larnacas flygplats.

Parvillorna ligger i ett projekt bestående av 24 villor på en stor total markyta. Villorna har parkeringar vid entrén. Villorna har en 24 kvm privat pool i trädgården, en trädgårdsterrass och en takterrass med grillplats och unik utsikt. Bottenvåningen i villorna består av ett kök med öppen planlösning, ett vardagsrum, ett gästtoalett och ett badrum. På andra våningen finns 3 sovrum, ett badrum och ett halvt badkar och balkongterrasser. Villorna är utrustade med central internetinfrastruktur, luftkonditioneringsinfrastruktur och TV-satellitinfrastruktur.


ECN-00195

Uppgifter

Sovrum
3
Egendomen avsedd för
Förstklassiga
Egenskaper av egendomen
Simbassäng, Satellit eller kabel-TV, Luftkonditioneringssystem , Balkong, Trädgård, Terrass, Utan årligt underhåll
Parkeringsplats
Parkeringsplats
Egenskaper av området
Upp till 500 meter från havet
Energikällor
Sol
Vy
Havsutsikt, Med utsikt över berg
Facing
Söder, Väst, Öst