Domaza
Nordcypern, Famagusta, Tatlısu
property
Pris 204 450 €
Lägenhet Till Försäljning
Yta: 130 m2
3 Rum, 2 Bad, 2 Sovrum
Utgivningsdatum 01/06/2026
tekce.com
FÖRSLAG AV:
Antalya Homes Fastighetsbyrå
email
phone

Bilder

Beskrivning

Fördelaktigt Prissatta Fastigheter Nära Havet i Gazimağusa Norra Cypern

Cypern är ett primärt område som är inriktat på turism och utbildning. Ett av de säkraste länderna i världen, norra Cypern är en idealisk plats för semester och bosättning. Norra Cyperns fastigheter ligger i Tatlısu-området, ett elitbostadsområde som tillhör Gazimağusa. Dessutom är Tatlısu nära İskele och Girnes centrum också.

Fastigheter ligger bara 400 m från havet. Fastigheten ligger också 600 m från den berömda Küçükerenköy-stranden, 7 km från Esentepe Public Beach, 15 km från Korenium Golf Club och 18 km från Alagadi Turtle Beach. Girne ligger bara 30 km från viktiga centra som Dr. Suat Günsel Hospital och University of Kyrenia.

Projektet består av 6 block med två våningar vardera och omfattar totalt 66 fastigheter. I projektet finns utomhuspooler, anlagda yogaområden, lekplatser, vandringsleder, utomhusparkeringar och en restaurang. Det finns ett generatorsystem för det gemensamma området i projektet. Dessutom finns det gratis busstransport till bekvämligheten där husägare kan använda spa, bastu och gym gratis. Det finns ett uthyrnings- och platshanteringskontor inom komplexet och den gemensamma trädgården kan övervakas av CCTV-kameror. Fastigheten har komforthöjande funktioner som ett centralt internetsystem, satellitinfrastruktur och luftkonditioneringsinfrastruktur.


ECN-00402

Uppgifter

Sovrum
2
Betalningssätt
Betalningsanstånd
Egenskaper av egendomen
Terrass, Utan årligt underhåll, Simbassäng, Satellit eller kabel-TV, Luftkonditioneringssystem , Balkong, Öppen spis, Trädgård
Parkeringsplats
Parkeringsplats
Egenskaper av området
Upp till 500 meter från havet
Vy
Med utsikt över berg, Havsutsikt
Facing
Öst, Söder, Väst
Objekt ändamål
För investering