Domaza
Nordcypern, Kyrenia/Girne , Kyrenia
property
Pris 768 867 €
Lägenhet Till Försäljning
Yta: 132 m2
4 Rum, 2 Bad, 3 Sovrum
Utgivningsdatum 01/06/2027
tekce.com
FÖRSLAG AV:
TEKCE Fastighetsbyrå
email
phone

Bilder

Beskrivning

Snygga Designfastigheter i ett Prestigefyllt Projekt på Norra Cypern Girne

Girne ligger i den norra delen av norra Cypern och är en charmig stad berikad med historiska och naturliga skönheter. Staden är värd för viktiga symboler som Bellapais-klostret, den antika hamnen och Girne Castle. Dess inbjudande atmosfär, historiska platser och kustnära lockelse gör det till ett måste-besök destination i norra Cypern.

Fastigheter till salu i Girne på norra Cypern ligger i ett omfattande projekt beläget mellan hållplatser för kollektivtrafik. Projektet har en restaurang, marknad, apotek och andra dagliga behov. Fastigheterna ligger 1 km till Girne Ancient Port, 1,2 km till privat sjukhus, 2 km till offentligt sjukhus, 3 km till internationella universitet, 19,6 km till Lefkoşa centrum, 42,8 km till Ercan International Airport och 78,3 km till Larnaca Airport.

Projektet ligger i centrum och är byggt på 63.000 kvm mark. Projektet omfattar butiker med olika varumärken. Fastigheterna erbjuds till försäljning med 2, 3 och 4 sovrum och utmärker sig med höga hyresintäkter på lång och kort sikt. Fastigheterna är byggda med högkvalitativa material och har ljud- och värmeisolering, central infrastruktur för satellit, internet och luftkonditionering för att öka komforten.


ECN-00406

Uppgifter

Sovrum
3
Betalningssätt
Betalningsanstånd
Egendomen avsedd för
Förstklassiga
Egenskaper av egendomen
Luftkonditioneringssystem , Rullstolsanpassad, Öppen spis, Satellit eller kabel-TV, Hiss, Bevakning, Utan årligt underhåll
Parkeringsplats
Avsatt Parkeringsplats, Parkeringsplats
Egenskaper av området
3:e linje över 700 м från havet
Vy
Med utsikt över berg
Facing
Väst, Öst, Söder
Objekt ändamål
För investering