Domaza
Spanien, Andalusien, Mijas, Las Lagunas
property
Pris 254 000 €
Lägenhet Till Försäljning
Yta: 55 m2
3 Rum, 2 Bad, 2 Sovrum
Utgivningsdatum 01/07/2026
tekce.com
FÖRSLAG AV:
Antalya Homes Fastighetsbyrå
email
phone

Bilder

Beskrivning

Lägenheter med Överkomliga Priser i Lugnt Område i Mijas Costa del Sol

Lägenheterna ligger i stadsdelen Las Lagunas i Mijas. Mijas kommun består av tre områden. Den traditionella vitkalkade byn Mijas Pueblo, kustregionen Mijas Costa och det moderna bostads- och kommersiella området Las Lagunas. Mijas erbjuder en lugn och levande livsstil. Las Lagunas anses vara en av de idealiska platserna att köpa lägenhet i Mijas.

Lägenheterna ligger i ett idealiskt läge omgivna av dagliga och sociala bekvämligheter. Lägenheterna ligger också bara 3 km från sandstränderna och motorväg A-7, 20 minuters bilresa från Malagas flygplats, 30 km från Marbella och 35 km från Malagas centrum.

De nybyggda lägenheterna ligger i ett komplex som består av totalt 294 lägenheter. I komplexet finns ett underjordiskt parkområde, förråd, 2 pooler, ett utomhusgym, en sportbana, en klättervägg för barn, lekplatser, vardagsrum med WiFi-anslutning och en trädgård.

Lägenheterna är utrustade med luftkonditioneringsinfrastruktur, utrustade kök, underjordiska parkområden och förråd. Lägenheterna har möjligheter att skräddarsy designen mot extra betalning, samt värmepumpsinstallation och köksmaskiner.


AGP-00429

Uppgifter

Sovrum
2
Egenskaper av egendomen
Simbassäng, Öppen spis, Hiss, Badkar, Terrass, Trädgård, Tennisbana, Förvarings Rum, Fitness, Utan årligt underhåll
Parkeringsplats
Avsatt Parkeringsplats
Egenskaper av området
3:e linje över 700 м från havet
Energikällor
Sol
Facing
Sydöstra, Sydväst, Öst, Söder, Nordväst