Domaza
Spanien, Andalusien, Velez Malaga
property
Pris 179 950 €
Lägenhet Till Försäljning
Yta: 67 m2
3 Rum, 2 Bad, 2 Sovrum
Utgivningsdatum 01/11/2024
tekce.com
FÖRSLAG AV:
Antalya Homes Fastighetsbyrå
email
phone

Bilder

Beskrivning

Helt Nya Lägenheter nära Stranden i Velez Malaga

Velez är en berömd region på den östra sidan av Malaga. Regionen är känd för att vara huvudstad i Axarquia-området. På ett annat sätt erbjuder den ett milt klimat under nästan hela året. I de totala funktionerna har Velez uppmärksammats av utländska besökare. Varje år besöks vackra stränder av hundratals av dem.

Lägenheterna till salu i Velez Malaga ligger bara 10 minuters bilresa från stranden. Det finns dock ett kollektivtrafikalternativ som erbjuder enkel tillgång till Torre del Mar och stranden. Det finns lekplatser, stormarknader, restauranger och hälsocenter i området. Lägenheterna ligger också 30 minuter från Malaga och 35 minuter från Malaga flygplats.

Lägenheterna ligger i ett komplex som består av 7 block med 4 våningar och 92 lägenheter. Komplexet har en pool och välskötta grönområden. De flesta lägenheter har terrass, förråd och parkeringsplats.


AGP-00759

Uppgifter

Sovrum
2
Egenskaper av egendomen
Terrass, Badkar, Jacuzzi, Satellit eller kabel-TV, Trädgård, Utan årligt underhåll, Förvarings Rum, Tvättstuga, Simbassäng, Luftkonditioneringssystem , Öppen spis, Hiss
Parkeringsplats
Avsatt Parkeringsplats
Egenskaper av området
3:e linje över 700 м från havet
Facing
Öst, Söder, Väst, Nordöstra, Nordväst, Sydöstra, Sydväst