Domaza
Spanien, Andalusien, Mijas, La Cala de Mijas
property
Pris 685 000 €
Lägenhet Till Försäljning
Yta: 73 m2
3 Rum, 2 Bad, 2 Sovrum
Utgivningsdatum 01/05/2026
tekce.com
FÖRSLAG AV:
Antalya Homes Fastighetsbyrå
email
phone

Bilder

Beskrivning

Nya Lägenheter med Golf-Och Havsutsikt i Mijas Malaga

Mijas är en favoritdestination som består av några delar i Costa del Sol. Alla delar av regionen erbjuder en bekväm vistelse för sina invånare. Dessutom är regionen ett känt turistmål tack vare fantastiska stränder och naturligtvis golfbanor av hög kvalitet.

Lägenheterna ligger i ett komplex i La Cala de Mijas, en berömd plats för golffans, inom gångavstånd från klubbhuset. Det tar nästan 10 minuter att nå bekvämligheter i området. Lägenheterna i Mijas Malaga ligger 4 km från sandstränder, 20 km från Marbella centrum, 30 km från Puerto Banus och 35 km från Malaga flygplats.

Anläggningen ligger på en hög tomt med vacker utsikt över havet och den imponerande golfbanan. Lägenheterna ligger i de låga kvarteren i komplexet. Några speciella bekvämligheter erbjuds de boende, till exempel två pooler, ett gym, ett SPA med bastu och hamam, en golfsimulator och ett chill-out-område.

De eleganta lägenheterna har öppen planlösning och magnifik utsikt från de stora terrasserna. Samtliga lägenheter kommer att levereras med fullt utrustade kök av märket Bosch. Om kunderna önskar ladda ner en app erbjuds concierge-service mot en extra avgift. Conciergetjänsten omfattar bland annat flygplatstransfer, bokning av restauranger och konsertbiljetter.


AGP-00764

Uppgifter

Sovrum
2
Egendomen avsedd för
Förstklassiga
Egenskaper av egendomen
Öppen spis, Hiss, Bevakning, Trädgård, Förvarings Rum, Terrass, Fitness, Bastu, Jacuzzi, Utan årligt underhåll, Luftkonditioneringssystem
Parkeringsplats
Avsatt Parkeringsplats
Egenskaper av området
3:e linje över 700 м från havet, Golf, SPA
Vy
Havsutsikt, Med utsikt över berg
Facing
Öst, Söder, Sydöstra, Sydväst