Domaza
Spanien, Andalusien, Fuengirola, Los Pacos
property
Pris 364 950 €
Lägenhet Till Försäljning
Yta: 119 m2
4 Rum, 2 Bad, 3 Sovrum
Utgivningsdatum 01/10/2025
tekce.com
FÖRSLAG AV:
TEKCE Fastighetsbyrå
email
phone

Bilder

Beskrivning

Lägenheter med havs- och bergsutsikt i Fuengirola, Málaga

De nybyggda lägenheterna ligger i ett bostadsområde i Fuengirola, Málaga i Costa del Sol-regionen. Fuengirola erbjuder en lugn och glädjefylld livsmiljö med ett underbart klimat, naturliga skönheter, stränder, rika sociala bekvämligheter och välutvecklade bostadsprojekt.

Lägenhetskomplexet ligger i ett fördelaktigt område i Fuengirola nära motorvägarna A-7 och AP-7 och erbjuder enkel transportåtkomst. Det finns olika sociala bekvämligheter och dagliga behov inom ett nära avstånd från komplexet. Lägenheterna till salu i Fuengirola ligger bara 2 km från stranden, 5 km från Fuengirola Center, 25 km från Málagas internationella flygplats och 30 km från Marbella Center.

Bostadskomplexet har 2 byggnader med 2 pooler, trädgårdar, ett utomhusgym och en bastu. Lägenheterna erbjuder en lugn och fridfull livsstil för sina invånare. Varje lägenhet i komplexet har en privat parkeringsplats för 2 fordon tillsammans med ett privat förvaringsutrymme.

Projektet erbjuder väldesignade och praktiska inredningsutrymmen med dubbelglasade fönster, luftkonditionering och fullt utrustade kök. Fönstren i lägenheterna har utsikt över underbara vyer. Med hänsyn till miljön är lägenheterna utrustade med högkvalitativ värmeisolering.


AGP-00780

Uppgifter

Sovrum
3
Egenskaper av egendomen
Hiss, Trädgård, Förvarings Rum, Tvättstuga, Terrass, Fitness, Bastu, Tennisbana, Utan årligt underhåll, Simbassäng, Luftkonditioneringssystem , Öppen spis
Parkeringsplats
Avsatt Parkeringsplats
Egenskaper av området
3:e linje över 700 м från havet
Vy
Havsutsikt, Med utsikt över berg
Facing
Öst, Söder, Sydväst