Domaza
Turkiet, Istanbul, Beylikduzu, Beylikduzu
property
Pris 507 834 €
Lägenhet Till Försäljning
Yta: 225 m2
5 Rum, 2 Bad, 4 Sovrum
Utgivningsdatum 01/12/2024
tekce.com
FÖRSLAG AV:
Antalya Homes Fastighetsbyrå
email
phone

Bilder

Beskrivning

Rymliga Fastigheter 2 Km Från Marinan i Beylikdüzü İstanbul

De eleganta fastigheterna ligger i det omfattande komplexet i Beylikdüzü, İstanbul. Beylikdüzü har stranden av Marmarahavet och med sin nya marina kommer stora investeringar i Beylikdüzü.

Fastigheter till salu i Beylikduzu Istanbul ligger 2 km till Beylikduzu Marina och stranden, 3 km till motorväg E-5 och metrobus, 3,1 km till Marmara Park Shopping Mall, 3,6 km till Torium Shopping Mall, 6 km till Gürpınar Beach och stranden, 8 km till Büyükçekmece Lake och 33 km till Istanbuls internationella flygplats.

Fastigheterna ligger i ett projekt som består av 5 kvarter, 295 lägenheter och 45 kommersiella enheter. Projektet har en inomhuspool, ett shoppingcenter utomhus, prydnadspooler och kamelior i grönområden, basket- och volleybollplaner, tennisbanor, promenadvägar, landskapsområden, ett modernt gym, turkiskt bad, bastur, massagerum, konferenshallar, biosalonger, lekplatser, 24/7 säkerhets- och kamerasystem, platsledning samt inomhus- och utomhusparkering.

Lägenheterna har separat kök, stor balkong, eget badrum och turkiskt bad.

Fastigheterna har ett smart hemsystem, golvvärme, inbyggda apparater, fiberinfrastruktur, ståldörr, intercom, laminat- och keramikgolv, duschkabiner samt balkongdörrar och fönster i PVC-snickeri.


IST-01377

Uppgifter

Sovrum
4
Betalningssätt
Betalningsanstånd
Egendomen avsedd för
Förstklassiga
Egenskaper av egendomen
Trädgård, Öppen spis, Fitness, Hiss, Bevakning, Terrass, Bastu, Tennisbana, Satellit eller kabel-TV, Utan årligt underhåll, Balkong, Simbassäng
Parkeringsplats
Parkeringsplats, Avsatt Parkeringsplats
Värmesystem
I-Golvvärme
Energikällor
Gas
Vy
Havsutsikt
Facing
Öst, Söder, Väst, Nordöstra, Nordväst, Sydöstra, Sydväst
Objekt ändamål
För investering