Domaza
Förenade Arabemiraten, Dubai, Jumeirah Village Circle (JVC), Jumeirah Village Circle
property
Pris 340 133 €
Lägenhet Till Försäljning
Yta: 54 m2
2 Rum, 2 Bad, 1 Sovrum
Utgivningsdatum 01/10/2024
tekce.com
FÖRSLAG AV:
Antalya Homes Fastighetsbyrå
email
phone

Bilder

Beskrivning

Lyxlägenheter i Jumeirah Village Circle Kommer att Levereras på Kort tid med Möjlighet till Delbetalning

Jumeirah Village Circle är ett av de mest efterfrågade områdena i Dubai och har sett den högsta tätheten av fastighetsprojekt under det senaste året. Av denna anledning ökar regionen sin attraktionskraft dag för dag. Med tanke på att de nya väg- och tunnelbanorna kommer att öka värdet på regionen, är det den mest idealiska regionen för investeringar. Jumeirah Village Circle är också centralt beläget i Dubai City, på samma avstånd från Dubais centrala nöjes- och affärsdistrikt. Av denna anledning fortsätter efterfrågan från både resenärer och invånare i denna region att öka.

Det 5 våningar höga bostadsprojektet i Jumeirah Village Circle utmärker sig med sitt utmärkta läge i centrum av staden. Med sitt moderna transportnät ger det enkel tillgång till allt och ligger i ett samhälle som är känt för sina fridfulla grannskap, grönområden och avancerade sociala faciliteter. Detta projekt, som kommer att levereras i slutet av året, erbjuder betalningsfördelar och de bästa alternativen för att passa budget och krav.

Lägenheter till salu i Dubai ligger 10 minuter från Dubai Marina och sjukhus, 12 minuter från internationella skolor, 15 minuter från Dubai Internet City och Palm Jumeirah, 20 minuter från Dubai Mall och Dubai Town, 25 minuter från Dubais internationella flygplats.

Med sina olika faciliteter erbjuder projektet aktivitetsmöjligheter för dem som vill koppla av efter en hektisk dag. Dessa faciliteter inkluderar ett joggingspår, butiker, kaféer och restauranger, grillplats, pool, gym, massageområde och privat parkering. Dessa rika bekvämligheter erbjuder en aktiv livsstil, avkoppling och socialt umgänge.

Projekten består av studiolägenheter, lägenheter med 1 och 2 sovrum. Du kan kontakta oss för att dra nytta av lanseringsprisfördelarna och delbetalningsmöjligheten utan att missa något.


DXB-00071

Uppgifter

Sovrum
1
Betalningssätt
Betalningsanstånd
Egendomen avsedd för
Förstklassiga
Egenskaper av egendomen
Hiss, Rullstolsanpassad, Utan årligt underhåll, Satellit eller kabel-TV, Balkong, Trädgård, Förvarings Rum, Tvättstuga, Fitness, Simbassäng, Luftkonditioneringssystem , Öppen spis, Badkar
Parkeringsplats
Parkeringsplats
Egenskaper av området
SPA
Inredning
Inredd
Facing
Öst, Söder, Väst, Nordöstra, Nordväst, Sydöstra, Sydväst
Objekt ändamål
För investering