Domaza
Turkiet, Antalya, Alanya, Alanya
property
Pris 425 000 €
Lägenhet Till Försäljning
Yta: 124 m2
4 Rum, 2 Bad, 3 Sovrum
Utgivningsdatum 01/07/2023
tekce.com
FÖRSLAG AV:
Antalya Homes Fastighetsbyrå
email
phone

Bilder

Beskrivning

Snygga Lägenheter i ett Komplex med Pool 500 meter från Cleopatra Beach i Alanya

De specialdesignade lägenheterna ligger i centrum av Alanya, Antalyas favoritstad, nära den berömda Kleopatrastranden. Cleopatra, ett av de berömda områdena i Alanya, är ett av de mest föredragna områdena med sin historia och sin popularitet idag och lockar ögonen med sina promenadstigar och stränder. Alanya, som är det rätta valet för dig som vill uppleva både lugn och livskvalitet, utvecklas dag för dag.

Lägenheter till salu i Alanya ligger nära alla sociala och dagliga bekvämligheter. Det är 500 m till Cleopatra Beach, 510 m till Alanya Aquapark, 680 m till närmaste sjukhus, 800 m till Damlataş Beach, 4 km till köpcentrum, 39 km till Gazipaşa flygplats.

Projektet är byggt på en tomt på 538 m² i centrala Alanya och består av ett enda kvarter med 8 lägenheter. Komplexet är designat med funktioner som anlagda byggnadsomgivningar, utomhuspool, centralt satellitsystem, säkerhetskamera.

Lägenheterna som väntar på sina köpare med olika rumstyper kommer att levereras med ståldörr, PVC-fönster, köksset, bänkskiva, badrum utrustat med VVS och duschkabin.


AYT-04133

Uppgifter

Sovrum
3
Betalningssätt
Betalningsanstånd
Egendomen avsedd för
Förstklassiga
Egenskaper av egendomen
Bevakning, Terrass, Utan årligt underhåll, Simbassäng, Luftkonditioneringssystem , Satellit eller kabel-TV, Öppen spis, Balkong, Hiss, Trädgård
Parkeringsplats
Parkeringsplats
Egenskaper av området
3:e linje över 700 м från havet
Facing
Öst, Söder, Sydöstra, Sydväst