Domaza
Turkiet, Antalya, Alanya, Alanya
property
Pris 155 000 €
Lägenhet Till Försäljning
Yta: 98 m2
3 Rum, 2 Bad, 2 Sovrum
Utgivningsdatum 01/04/2025
tekce.com
FÖRSLAG AV:
Antalya Homes Fastighetsbyrå
email
phone

Bilder

Beskrivning

Lägenheter i Alanya Mahmutlar på en Tomt 500 m till Havet med Aktiviteter

Mahmutlar-distriktet i Alanya håller på att bli ett otroligt populärt valområde och har uppnått en betydande utveckling. I denna region, som har blivit urbaniserad i sig själv, serverar promenadstråk, restaurang café/bar på gatorna dig med aktiviteter som du aktivt kommer att spendera hela dagen lång. Mahmutlar, som är känt som hjärtat av alla regioner, är en av de mest lämpliga platserna för att köpa lägenhet i Alanya.

Platsen ligger i centrala Mahmutlar, 300 m från sociala faciliteter såsom snabbköp, apotek, hälsocenter, 500 m från havet, 12 km från Alanyas centrum, 25 km från Gazipaşa flygplats.

Webbplatsen i Mahmutlar, en av Alanyas favoritplatser, är väl förberedd för att erbjuda dig en pool, barnpool, fitness, turkiskt bad, spelrum för vuxna och barn, lekplats, grillplats, generator, 24/7 bevakning och säkerhetssystem, samt ett serviceföretag.

Lägenheten kommer att ha PVC-fönster, järndörrar och golven kommer att vara parkett eller marmor beroende på önskemål.


AYT-04083

Uppgifter

Sovrum
2
Egenskaper av egendomen
Bevakning, Fitness, Terrass, Utan årligt underhåll, Simbassäng, Luftkonditioneringssystem , Satellit eller kabel-TV, Öppen spis, Balkong, Hiss, Trädgård
Parkeringsplats
Parkeringsplats
Egenskaper av området
2:a linje upp till 700 м från havet
Vy
Havsutsikt
Facing
Öst, Söder, Väst
Objekt ändamål
För investering