Domaza
Förenade Arabemiraten, Dubai, Palm Jumeirah
property
Pris 1 855 689 €
Lägenhet Till Försäljning
Yta: 120 m2
3 Rum, 2 Bad, 2 Sovrum
Utgivningsdatum 01/06/2024
tekce.com
FÖRSLAG AV:
Antalya Homes Fastighetsbyrå
email
phone

Bilder

Beskrivning

Luxe Lägenheter i Världsberömda Konstgjorda Ön Palm Jumeirah i Dubai

Lägenheterna ligger i Palm Jumeirah, den palmformade konstgjorda ön byggd på havet. Ön som består av 16 delar med formen av en palm är inte bara en av de mest intressanta platserna i Dubai utan också i världen. På ön finns öhus, stadsdelar, lyxiga 5-stjärniga hotell, bostadsprojekt, moderna nöjescentra, stränder och vandringsleder. Ön är ansluten till fastlandet med en 300 m lång bro och en underväg. Ön är lämplig för alla ändamål, inklusive semester, vardag och affärsliv och investeringar.

Beach House-projektet är byggt av ett byggföretag känt för sina boutiqueprojekt. Projektet erbjuder lägenheter med 1 och 2 sovrum för att njuta av soluppgången och solnedgången med silhuetten av Dubai.

Projektet har en betjänad och parkservice i båda lobbyerna, inomhuslekplatser för barn, loungeområden, mötesytor, en middagsavdelning med kapacitet för 12 personer, en 400 kvm infinitypool, en speciell barnpool med solskydd, en privat ingång till stranden, utomhusmiddag-grillplats och relaxområden. Även med presentationsrummen med stora monitorer för dina möten erbjuder projektet en idealisk kombination av affärs- och familjeliv med semester.

Projektet erbjuder underhållningsmöjligheter för både boende och deras besökare med sin klubb och restaurang.

Lägenheterna till salu i Dubai Palm Jumeirah är utrustade med material i europeiskt koncept som stöds av mässingsdekorationer. De våta golven är utrustade med icke-gulnande och antibakteriella material med vattenisolering. Köken är utrustade med lyxiga vitvaror inklusive kyl, ugn, spis, mikrovågsugn, köksfläkt och diskmaskin. Vinskåp kommer också att levereras färdiga att användas.

1-rumslägenheterna i projektet har användningsområden varierande mellan 92 och 112 kvm. Varje lägenhet har 2 balkonger, 2 badrum, ett kök i öppen planlösning, ett omklädningsrum, en tvättstuga och 2 halvbadkar.

2-rumslägenheterna har 5 olika alternativ med användningsområden varierande mellan 120 och 168 kvm. Alla lägenheter är utrustade med 2 balkonger, 2 badrum, ett halvbadkar, ett omklädningsrum, en tvättstuga och ett kök med öppen planlösning. Vissa 2-rumslägenheter har även förråd.


DXB-00004

Uppgifter

Sovrum
2
Betalningssätt
Betalningsanstånd
Egendomen avsedd för
Förstklassiga
Egenskaper av egendomen
Balkong, Bastu, Trädgård, Tennisbana, Förvarings Rum, Utan årligt underhåll, Tvättstuga, Fitness, Simbassäng, Luftkonditioneringssystem , Öppen spis, Hiss, Badkar, Bevakning, Rullstolsanpassad
Parkeringsplats
Parkeringsplats
Egenskaper av området
Upp till 500 meter från havet, SPA
Vy
Havsutsikt
Facing
Söder, Väst, Nordöstra, Sydöstra
Objekt ändamål
För investering