Domaza
Turkiet, Izmir, Cesme, Cesme
property
Pris 1 278 514 €
Hus Till Försäljning
Yta: 284 m2
7 Rum, 3 Bad, 5 Sovrum
Utgivningsdatum 01/01/2016
tekce.com
FÖRSLAG AV:
TEKCE Fastighetsbyrå
email
phone

Bilder

Beskrivning

Fristående möblerad villa med utsikt över trädgården, havet och småbåtshamnen i İzmir Çeşme Dalyan

Çeşme, känd för sin rena luft och stränder, är ett känt semestermål i den västra delen av İzmir. Çeşme är en av Turkiets berömda och välbärgade regioner med sin naturliga miljö, kända restauranger, unika utsökta rätter, lyxiga marinor, arkitektur och historiska struktur.

Villan till salu i İzmir Çeşme ligger vid havet och marinan, med restauranger och stormarknader inom 500 meter, Sara Beach 1,5 km, Kocakarı Beach 2 km, Palmiye och Sakızlıköy stränder 3 km, sjukhus 4 km km, Boyalık Beach 5 km, Alaçatı Port surfcenter 15 km och Adnan Menderes flygplats 80 km.

Villan är byggd på en yta på 309 m² och består av två sektioner. På första våningen finns 1 sovrum, 1 vardagsrum, 1 kök och 1 badrum. Denna avdelning har en separat ingång från nedersta våningen och kan användas som korttidshyreslägenhet, annex eller gästlägenhet. Den andra våningen har en hall, ett vardagsrum, ett kök i öppen planlösning, ett badrum och en balkong. Tredje våningen har 3 rum med balkong och 1 badrum, medan vindsvåningen har ett rymligt lågt i tak och en terrass.

Villan är utrustad med ståldörrar, keramiska golv i våtutrymmen, laminatparkett i rum och vardagsrum, PVC tvåglasfönstersystem, delade luftkonditioneringar i varje rum och vardagsrum, öppen spis, högkvalitativa vitvaror, sängar och socker. , trätrappor mellan våningarna och ett säkerhetssystem för rörelsesensorkamera.


ADB-00047

Karta

Karta

Uppgifter

Sovrum
5+
Egendomen avsedd för
Förstklassiga
Egenskaper av egendomen
Luftkonditioneringssystem , Terrass, Satellit eller kabel-TV, Utan årligt underhåll, Balkong, Trädgård, Förvarings Rum
Egenskaper av området
Upp till 500 meter från havet
Värmesystem
I-Golvvärme
Energikällor
Sol
Inredning
Inredd
Vy
Havsutsikt
Facing
Väst, Nordöstra, Nordväst, Sydöstra, Sydväst, Öst, Söder