Domaza
Turkiet, Istanbul, Bayrampasa, Yildirim
property
Pris 448 382 €
Lägenhet Till Försäljning
Yta: 295 m2
5 Rum, 2 Bad, 4 Sovrum
Utgivningsdatum 01/05/2018
tekce.com
FÖRSLAG AV:
Antalya Homes Fastighetsbyrå
email
phone

Bilder

Beskrivning

Färdig att Flytta Rymlig Lägenhet i ett Komplex i Bayrampaşa İstanbul

Lägenheten med utsikt över staden ligger i Bayrampaşa-distriktet i İstanbul, beläget på den europeiska sidan. Bayrampaşa vinner snabbt investeringsvärde med sina utvecklande infrastruktur- och urbaniseringsprojekt. Distriktet erbjuder enkel tillgång till transportmöjligheter och ett idealiskt läge för att köpa en lägenhet i İstanbul.

Lägenhet till salu i İstanbul ligger nära hållplatser och stationer för kollektivtrafiken tillsammans med TEM motorväg och İstanbuls flygplats. Lägenheten i Bayrampaşa ligger 2,5 km från nöjesparken Vialand, 3 km från TEM motorväg, 6 km från intercitybussterminalen och 39 km från İstanbuls internationella flygplats.

Den rymliga lägenheten ligger i ett stort enblocksprojekt på en total tomt på 20 000 m². Projektet omfattar 204 lägenheter tillsammans med ett köpcentrum. Komplexet erbjuder olika bekvämligheter, inklusive inomhusparkering, en pool, ett fitnesscenter, en bastu, en lekplats, säkerhetskameror och 24/7 säkerhetsservice.

Lägenheten är fördelad på 4 sovrum, ett vardagsrum, ett separat kök, ett badrum, ett badrum, en tvättstuga och en källare. Lägenheten är utrustad med inbyggda köksmaskiner, golvvärmesystem, laminatparkett, golvplattor, satellit-TV, duschkabin och PVC-fönster.


IST-01498

Uppgifter

Sovrum
4
Egendomen avsedd för
Förstklassiga
Egenskaper av egendomen
Simbassäng, Luftkonditioneringssystem , Öppen spis, Hiss, Bevakning, Rullstolsanpassad, Satellit eller kabel-TV, Balkong, Utan årligt underhåll, Fitness
Parkeringsplats
Avsatt Parkeringsplats
Egenskaper av området
SPA
Värmesystem
ånguppvärmning
Facing
Nordöstra, Nordväst, Sydöstra, Sydväst, Öst, Söder, Väst