Domaza
Turkiet, Bursa, Nilufer, Nilufer
property
Pris 601 170 €
Hus Till Försäljning
Yta: 320 m2
5 Rum, 4 Bad, 4 Sovrum
Utgivningsdatum 01/05/2024
tekce.com
FÖRSLAG AV:
Antalya Homes Fastighetsbyrå
email
phone

Bilder

Beskrivning

Snygga designradhus i centralt läge i Bursa Nilüfer

Snygga radhus ligger i stadsdelen Gümüştepe, beläget i Nilüfer-distriktet, som har blivit känt för sina många villaprojekt. Området ligger nära staden och inbäddat i naturen. Känd för sin rena luft och panoramautsikt över staden, är det i allmänhet att föredra av familjer.

Radhus till salu i Bursa Nilüfer ligger 3 km till stadens mest kända och största köpcentrum, 10 km till Uludağ universitet, 17 km till Bursa stadssjukhus, 24 km till Mudanya färjebrygga, 23 km till Uludağ, skidorten , och cirka 1,5 timmars bilresa till Sabiha Gökçen flygplats.

Husen är i projektet byggda på 2500 kvm mark. Det finns totalt 8 radhus i projektet. Varje radhus har sin egen trädgård och parkering.

Husens inredning kommer att levereras med parkett och keramiska plattor samt satingipsväggar. Exteriör och trädgård levereras i färdig form. Radhusen har 4 sovrum och alla har eget badrum. Det finns också ett omklädningsrum i ett rum. Nedre våningen är utformad som ett gemensamt vardagsrum och vardagsrummet, som är närmare 60 kvm stort, är mycket rymligt och användbart. Golvvärmesystem används i husen och värme- och ljudisolering förses med stenull.


YEI-00175

Uppgifter

Sovrum
4
Egendomen avsedd för
Förstklassiga
Egenskaper av egendomen
Rullstolsanpassad, Satellit eller kabel-TV, Öppen spis, Balkong, Terrass, Trädgård, Utan årligt underhåll
Parkeringsplats
Parkeringsplats
Värmesystem
I-Golvvärme
Energikällor
Gas
Facing
Öst, Söder, Väst
Objekt ändamål
För investering