Domaza
Förenade Arabemiraten, Dubai, The World Islands
property
Pris 5 554 574 €
Hus Till Försäljning
Yta: 371 m2
3 Rum, 3 Bad, 2 Sovrum
Utgivningsdatum 01/12/2025
tekce.com
FÖRSLAG AV:
Antalya Homes Fastighetsbyrå
email
phone

Bilder

Beskrivning

Flytande investeringsvillor i ett makalöst projekt på The World Islands i Dubai

The World Islands är ett megaprojekt i Dubai värt 5 miljarder dollar som kan ses från rymden. Dessa konstgjorda öar syftar till att bli ett erkänt semestermål. Projektet har inspirerats av jordens utseende och erbjuder 6 öar med 6 olika teman. Projektet har som mål att ta emot över 16 000 besökare efter färdigställandet.

En av öarna med semestertema i projektet är The Floating Seahorse, på Honeymoon Island. Över 100 Floating Seahorse-villor kommer att byggas här på denna korallrika plats. Denna 5-stjärniga ö med pittoresk havsutsikt erbjuder direkt tillgång till huvudön via de flytande bryggorna.

De 3 våningar höga villor till salu i The World Islands, Dubai erbjuder 5-stjärnigt hotellkoncept. Villorna har ett 141 m² stort utrymme under vattnet, med ett 61 m² stort korallrev och ett 80 m² stort användningsutrymme. Korallreven är speciellt inkluderade för de boende och erbjuder en rikedom av levande arter. Detta undervattensutrymme med utsikt över korallrev har 2 sovrum med eget badrum och ett förvaringsutrymme. Ön kan nås med fartyg och helikoptrar.

På de mellersta våningarna finns ett 150 m² stort bostadsområde; 75 m² inomhus och 75 m² utomhus. Här finns vardagsrum, matplats, fartygsdäck med eget badrum och köksutrymme. Området har en king size-hängmatta och skjutdörrar.

På de övre våningarna finns 140 m² utrymme med lounge och matplatser, en privat jacuzzi, solterrass, halvtransparenta paneler, ett litet kök och underbar havsutsikt.

Projektet erbjuder en hyresintäktsgaranti på 8,33% i 12 år. Köparna får både 100% avkastning på investeringen och ett underbart semesterhus i Dubai. Ägarna kan använda sina villor 14 dagar om året!


DXB-00014

Uppgifter

Sovrum
2
Egendomen avsedd för
Förstklassiga
Egenskaper av egendomen
Balkong, Terrass, Trädgård, Jacuzzi, Förvarings Rum, Utan årligt underhåll, Simbassäng, Luftkonditioneringssystem , Öppen spis, Bevakning
Egenskaper av området
Upp till 500 meter från havet
Inredning
Inredd
Vy
Havsutsikt
Facing
Öst, Söder, Väst, Nordöstra, Nordväst, Sydöstra, Sydväst
Objekt ändamål
För investering