Domaza
Spanien, Murcia, Murcia, Murcia area
property
Pris 270 000 €
Lägenhet Till Försäljning
Yta: 99 m2
3 Rum, 2 Bad, 2 Sovrum
Utgivningsdatum 01/12/2024
tekce.com
FÖRSLAG AV:
Antalya Homes Fastighetsbyrå
email
phone

Bilder

Beskrivning

Eleganta Lägenheter med 2 eller 3 Sovrum nära Stranden i Los Alcázares Costa Calida

Dessa eleganta lägenheter har ett idealiskt läge i Costa Calidas eftertraktade område, Los Alcázares. Denna kustort, som en gång var en charmig fiskeby, ligger vid Mar Menors västra strand i Murcia-regionen i sydöstra Spanien.

För dem som är intresserade av att köpa lägenheter i Los Alcázares erbjuder detta utmärkta läge enkel tillgång till olika bekvämligheter. Du kommer att befinna dig inom gångavstånd från dagliga bekvämligheter. Lägenheterna till salu i Los Alcázares Spanien ligger bara 1,5 km från Roda Golf Resort och stranden, 9 km från den livliga Dos Mares, 18 km från San Pedro Port som din port till lyxiga kryssningar, 40 km från Murcia International Airport och 90 km från Alicante Flygplats.

Invånarna i detta samhälle har tillgång till gemensam parkering, en rymlig gemensam pool omgiven av frodig grönska och skuggade områden.

Inne i lägenheterna hittar du två eller tre badrum, beroende på modell, med det stora sovrummet med eget badrum. Dessutom finns det ett fullt utrustat kök med öppen planlösning, en matplats, ett vardagsrum och en solterrass. Penthouse-modellerna har till och med ett privat solarium. Lägenheternas planlösning varierar när det gäller antal och typ av rum beroende på den specifika modellen.


RMU-00180

Uppgifter

Sovrum
2
Egenskaper av egendomen
Satellit eller kabel-TV, Balkong, Trädgård, Simbassäng, Luftkonditioneringssystem , Öppen spis, Terrass, Utan årligt underhåll
Parkeringsplats
Parkeringsplats
Egenskaper av området
3:e linje över 700 м från havet