Domaza
Spanien, Murcia, Murcia, Murcia area
property
Pris 420 000 €
Hus Till Försäljning
Yta: 138 m2
5 Rum, 2 Bad, 4 Sovrum
Utgivningsdatum 01/09/2024
tekce.com
FÖRSLAG AV:
Antalya Homes Fastighetsbyrå
email
phone

Bilder

Beskrivning

2, 3, 4 sovrum moderna fristående villor i bungalowstil i Torre Pacheco

Utvecklingen är bekvämt beläget i Torre Pacheco, Murcia, bara 20 minuter från stranden. Området är omgivet av olika bekvämligheter, inklusive parker, idrottsanläggningar och flera golfbanor.

Villorna finns i olika alternativ med 2, 3 eller 4 sovrum och 2 utrustade badrum. Varje sovrum är utrustat med fodrade garderober i vitlackerad finish, inklusive lådor, hyllor och klädhängare.

Villorna till salu i Torre Pacheco Murcia är designade i modern stil med ett öppet planerat koncept. De har ett fullt utrustat kök och ett vardagsrum med matsal, vilket ger ett modernt och rymligt vardagsrum.

Köksskåpen har luckor och kanter med glanslackerad yta. Bänkskivan är tillverkad av naturlig kvarts, Silestone eller liknande material. Vitvaror som keramikhäll, fläkt, ugn, mikrovågsugn (i kolumnen), integrerad kyl/frys och diskmaskin ingår.

Badrummen är utrustade med sanitetsporslin av 1:a kvalitet. De inkluderar ett designunderskåp med porslinstvättställ och en spegel. En inbyggd duschpelare med duschhuvud, tillsammans med ett halkfritt duschkar med dolt avlopp, finns. Duschväggarna är tillverkade av klarglas.

Varje villa har en solterrass med ett sommarkök med diskho och förinstallation för tvättmaskin och minikylskåp. Terrassen är kaklad med värmeisolering, vattentätning med asfaltduk och en keramisk stengodsfinish.

Till varje villa hör en pool med en utomhusdusch i rostfritt stål. Poolen har komplett reningsutrustning och LED-strålkastare, vilket ger ett uppfriskande och avkopplande utrymme.

Köket, vardagsrummet, korridoren och badrummen har interiörbelysning med LED-spotlights. Integrerade LED-strålkastare är också installerade i trädgårdsväggen och solarium, vilket förbättrar den övergripande atmosfären på fastigheten.

Förinstallation för luftkonditionering finns, vilket ger ett behagligt inomhusklimat.

Varje villa har en öppen parkeringsplats på tomten, vilket garanterar bekväm parkering för de boende.


RMU-00164

Uppgifter

Sovrum
4
Egenskaper av egendomen
Balkong, Trädgård, Simbassäng, Luftkonditioneringssystem , Öppen spis, Terrass, Utan årligt underhåll, Satellit eller kabel-TV
Parkeringsplats
Parkeringsplats