Domaza
Förenade Arabemiraten, Dubai, Business Bay, Business Bay
property
Pris 615 501 €
Annat Till Försäljning
Yta: 120 m2
1 Rum, 1 Sovrum
Utgivningsdatum 01/06/2022
tekce.com
FÖRSLAG AV:
Antalya Homes Fastighetsbyrå
email
phone

Bilder

Beskrivning

Paramount hotellrum för investering i Business Bay Dubai

Paramount är ett känt varumärke, allmänt känt för sin filmstudio och högkvalitativa produktioner. Det har ett kulturellt inflytande på global nivå. Paramount Hotels & Resorts omfamnar denna kultur som en levande stil.

Paramount Hotels & Resorts ligger i hjärtat av Burj i Business Center, Dubai. Projektet består av 3 bostadstorn med 1 200 lyxiga lägenheter samt ett separat torn för Paramount Hotel. Det har en livsstil som i Hollywood. Det finns ett torg inom de 4 tornen, vart och ett med 270 m längd. Här finns en biograf, hälsocenter, swimmingpool och Kids Studio Club.

Projektet är beläget på en välkänd och ikonisk plats. Det finns ett stort utbud av shopping, restauranger och nöjen i närheten. Hotellrummen ligger nära viktiga bekvämligheter och faciliteter. Hotellrum till salu i Dubai ligger nära Dubai internationella finanscentrum, utbildnings- och vårdinstitutioner, museer, konstgallerier och Dubais internationella flygplats.

Tillsammans med sina över 800 rum erbjuder Paramount Hotel en rik skala av bekvämligheter. Dörren till Paramount Studio har en sofistikerad framtoning med Hollywood-stil.

Projektet har västkustinfluerade fitness- och wellnesscenter. Det har ett utrustat gym. Projektet samarbetar också med personliga tränare, yogainstruktörer och hälsovårdsspecialister som arbetar med kändisar. De erbjuder personliga program, aktiviteter och produkter.

Projektet har också en biograf med lyxiga soffor, ett system med reserverade sittplatser samt mat- och dryckesservice.


DXB-00042

Karta

Karta

Uppgifter

Sovrum
1
Egendomen avsedd för
Förstklassiga
Egenskaper av egendomen
Trädgård, Förvarings Rum, Luftkonditioneringssystem , Hiss, Bevakning, Rullstolsanpassad, Bastu, Satellit eller kabel-TV, Utan årligt underhåll, Balkong
Parkeringsplats
Parkeringsplats
Inredning
Inredd
Facing
Öst, Söder, Väst, Nordöstra, Nordväst, Sydöstra, Sydväst
Objekt ändamål
För investering