Domaza
Turkiet, Antalya, Aksu, Aksu
property
Pris 220 000 €
Lägenhet Till Försäljning
Yta: 100 m2
3 Rum, 1 Badrum, 2 Sovrum
Utgivningsdatum 01/08/2024
tekce.com
FÖRSLAG AV:
TEKCE Fastighetsbyrå
email
phone

Bilder

Beskrivning

Lägenheter på huvudvägen i Advanced Complex med föräldrarnas badrum i Antalya Aksu Altintas

Lägenheterna till salu ligger i Altıntaş, Aksu, som anses vara Antalyas nya elitboende. Altıntaş är känd som en region där eliten som lever på högsta nivå kommer att finnas på grund av de elitdrag som finns i projekten.

Lägenheterna till salu i Antalya Aksu ligger på ett avstånd av 4,5 km från Lara Beach, 5,3 km från Antalyas flygplats, 8 km från Terracity Mall, 8,9 km från Medical Park Hospital, 18 km från Kaleiçi och 21,9 km från The Land of Legender. De eleganta lägenheterna ligger i ett komplex som täcker en yta på 3 603 m², bestående av ett enda kvarter med 4 våningar och totalt 35 olika alternativ.

Komplexet inkluderar bekvämligheter som säkerhets- och övervakningskameror, en pool, en barnpool, en bastu och ångbastu samt en gemensam trädgård. Lägenheterna är designade i olika typer och planlösningar, med trädgårdsanvändning och balkonger. De har ett kök med öppen planlösning, golvvärme, en ståldörr, inbyggda vitvaror och föräldrabadrum i lägenheterna av typ 2+1.


AYT-03510

Uppgifter

Sovrum
2
Betalningssätt
Betalningsanstånd
Egendomen avsedd för
Förstklassiga
Egenskaper av egendomen
Satellit eller kabel-TV, Simbassäng, Balkong, Luftkonditioneringssystem , Trädgård, Öppen spis, Fitness, Hiss, Bastu, Utan årligt underhåll
Parkeringsplats
Avsatt Parkeringsplats, Parkeringsplats
Egenskaper av området
3:e linje över 700 м från havet, SPA
Värmesystem
I-Golvvärme
Facing
Söder
Objekt ändamål
För investering