Domaza
Turkiet, Antalya, Dosemealti, Dosemealti
property
Pris 767 936 €
Hus Till Försäljning
Yta: 400 m2
5 Rum, 4 Bad, 4 Sovrum
Utgivningsdatum 01/01/2023
tekce.com
FÖRSLAG AV:
TEKCE Fastighetsbyrå
email
phone

Bilder

Beskrivning

Lyxhus Nära Skogen i Döşemealtı Antalya

Lyxhuset ligger i Yeşilbayır-området, ett privilegierat villaområde i Döşemealtı, Antalya. Regionen är känd för sin lugna och friska luft med många grönområden jämfört med stadens centrum.

Huset till salu i Antalya ligger 450 m till Orfe Holiday Village, 800 m till Migros MM, 4,5 km till centrum av Döşemealtı, 13 km till Özdilek AVM, 15 km till Antalya Bilim University, 19 km till Konyaaltı Beach, 19 km till Antalya Migros AVM och 29 km till Antalyas flygplats.

Det fristående huset ligger på ett 490 kvm stort markområde. Det fristående huset har en utomhusparkeringsplats för två bilar, en privat anlagd trädgård, en privat pool, ett centralt satellit-TV-system, ett trädgårdsbevattningssystem och ett säkerhetskamerasystem.
Villan med 4 sovrum har ett vardagsrum, kök med öppen planlösning med ö, badrum, toalett, tre badrum med eget badrum, omklädningsrum, tvättstuga, balkong och stor uteplats.

Den eleganta villan har rika funktioner som en inbyggd uppsättning, golvvärmesystem, smarta hemsystem, elektriskt slutarsystem, luftkonditioneringsinfrastruktur, omklädningsskåp i varje rum, TV-enhet, garderob, spot och LED-belysning.


AYT-03975

Uppgifter

Sovrum
4
Egenskaper av egendomen
Satellit eller kabel-TV, Balkong, Simbassäng, Trädgård, Luftkonditioneringssystem , Tvättstuga, Öppen spis, Utan årligt underhåll
Parkeringsplats
Parkeringsplats
Värmesystem
I-Golvvärme
Facing
Söder, Väst, Öst