Domaza
Turkiet, Antalya, Alanya, Alanya
property
Pris 160 591 €
Lägenhet Till Försäljning
Yta: 65 m2
2 Rum, 1 Badrum, 1 Sovrum
Utgivningsdatum 01/07/2025
tekce.com
FÖRSLAG AV:
Antalya Homes Fastighetsbyrå
email
phone

Bilder

Beskrivning

Eleganta Lägenheter i ett Hotellkonceptprojekt i Alanya Çıplaklı

De eleganta lägenheterna ligger i Çıplaklı-området i Alanya. Alanya är ett högt utvecklat turistområde och det finns också ett stort fastighetsnätverk och byggsektor. Dessutom är regionen en av de mest bekväma och fördelaktiga Medelhavsregionerna för boende, investeringar och semester. Det är värd för tusentals turister årligen och är en föredragen destination för fastighetsinvesterare.

Lägenheter till salu i Alanya Turkiet ligger 2,5 km från stranden, 3,3 km från Alanya centrum och 36 km från Gazipaşa flygplats.

Lägenheterna finns i ett projekt som består av 10 block med 6 våningar och ligger på 25.000 kvm mark. Projektet har lägenhetsalternativ med 1 sovrum, 2 sovrum på mellanvåningen, duplex på trädgårdsvåningen och duplex på takvåningen. Hotellkonceptet omfattar en inomhus- och utomhuspool, barnpool, inomhus- och utomhusparkering, spa-tjänster som turkiskt bad, bastu, massagerum, saltrum, relaxrum, ångbad, gym, inomhus- och utomhuslekplatser, lekplats, bowling, bordtennis, biljard, PlayStation-hall, TV- och biografområden. Det lyxiga konceptprojektet har solterrasser i öppna centrala områden med dekorativa trädgårdar och pooler. Dessutom har projektet faciliteter som hiss, el-, värme- och vatteninstallation, isoleringssystem, säkerhet och kameror, generator och platsvakt.

Lyxlägenheternas interiör- och exteriördesign är av högkvalitativt utförande och material av hög standard. Lägenheterna är utrustade med golv, el-, värme- och vatteninstallationer, isoleringssystem, badrums- och köksmöbler, balkong- och trappräcken samt belysning.


AYT-03426

Uppgifter

Sovrum
1
Betalningssätt
Betalningsanstånd
Egendomen avsedd för
Förstklassiga
Egenskaper av egendomen
Öppen spis, Hiss, Bevakning, Terrass, Bastu, Satellit eller kabel-TV, Balkong, Utan årligt underhåll, Trädgård, Simbassäng, Fitness, Luftkonditioneringssystem
Parkeringsplats
Avsatt Parkeringsplats, Parkeringsplats
Egenskaper av området
3:e linje över 700 м från havet, SPA
Vy
Havsutsikt, Med utsikt över berg
Facing
Öst, Söder, Väst, Nordöstra, Nordväst, Sydöstra, Sydväst
Objekt ändamål
För investering