Domaza
Turkiet, Istanbul, Kadikoy, Osmanaga
property
Pris 243 276 €
Lägenhet Till Försäljning
Yta: 137 m2
4 Rum, 1 Badrum, 3 Sovrum
Utgivningsdatum 01/12/2023
tekce.com
FÖRSLAG AV:
Antalya Homes Fastighetsbyrå
email
phone

Bilder

Beskrivning

Duplexlägenhet med hög hyrespotential i Kadıköy

Nya duplexlägenheter till salu i Istanbul ligger i Kadıköy-distriktet på den anatoliska sidan. Kadıköy-distriktet är ett favoritdistrikt för både lokala och utländska turister, där ett mycket socialt liv levs. Stadsdelen, som är hem för människor av många nationaliteter, är ett mycket populärt distrikt med sina berömda restauranger, kaféer, barer, nöjescentra, sociala och kulturella strukturer och historiska platser. Samtidigt har den alla transportanläggningar som erbjuder enkel åtkomst till många punkter med tunnelbanan, tunnelbanan, Marmaray-stationen och färjepirarna.

Lägenheten till salu i Kadıköy ligger 350 meter från Yoğurtçu Park, 500 meter till spårvagnslinje, 650 meter till Kadıköy Bull Statue, 950 meter till tunnelbanestation och kustvandring, 1,3 km till Bağdat Street, 1 km till färjepiren, 1,1 km till Marmaray tågstation, 2,4 km till Eurasia Tunnel, 33,6 km till Sabiha Gökçen flygplats, 9,7 km till 15 juli Martyrs Bridge.

Projektet är byggt på en yta av 1.122 kvm och har en säkerhetskamera, hiss och en fristående trädgård. Lägenheten har ett vardagsrum, 3 sovrum och ett kök med öppen planlösning.

Lägenheten har ett centralt satellit-TV-system, PVC-fönstersystem, ståldörr och köksapparater.


IST-01003

Uppgifter

Sovrum
3
Egenskaper av egendomen
Terrass, Utan årligt underhåll, Satellit eller kabel-TV, Balkong, Trädgård, Hiss
Egenskaper av området
3:e linje över 700 м från havet
Energikällor
Gas
Facing
Öst
Objekt ändamål
För investering