Domaza
Turkiet, Antalya, Alanya, Alanya
property
Pris 500 000 €
Lägenhet Till Försäljning
Yta: 162 m2
5 Rum, 2 Bad, 4 Sovrum
Utgivningsdatum 01/12/2024
tekce.com
FÖRSLAG AV:
TEKCE Fastighetsbyrå
email
phone

Bilder

Beskrivning

Lägenheter i ett Socialt och Hotell-Liknande Komplex i Oba Alanya

Lägenheterna har havs- och bergsutsikt och ligger i stadsdelen Oba i Alanya, Antalya. Området erbjuder olika sociala bekvämligheter och enkel tillgång till Alanya centrum. Det finns marknader, moskéer, köpcentra och historiska arv i närheten. Med sin utvecklande ekonomi och kulturella struktur är Oba en av de mest idealiska platserna för fastighetsinvesteringar.

Lägenheter till salu i Alanya ligger i ett idealiskt investeringscenter med en utvecklande struktur. Projektet ligger 300 m från den nya ringvägen, 900 m från sjukhuset, 1,1 km från Dim sjön, 1,3 km från stranden, 4,5 km från Alanya centrum, 35 km från Gazipaşa flygplats och 120 km från Antalya flygplats.

Anläggningen består av 5 block och ligger på en 8 040 m² stor tomt. Det lyxiga komplexet erbjuder en inomhus- och utomhuspool, fitnesscenter, gemensam trädgård, solterrasser, ångbastu, bastu, massagerum, turkiskt bad och lekplats. Projektet erbjuder också inomhus- och utomhusparkering, en generator, säkerhetstjänst, säkerhetskameror och hissar.

Det finns duplexlägenheter på trädgårdsgolvet, mellanvåningen och duplexlägenheter i takvåningen i komplexen. Interiören har en kvalitetsdesign med kvalitetskonstruktioner. Lägenheterna är utrustade med golvbeläggningar, belysningssystem, målade väggar, trapp- och balkongräcken, elektriska vatten- och värmeinstallationer, badrums- och köksmöbler samt köksbänkar.


AYT-03425

Uppgifter

Sovrum
4
Betalningssätt
Betalningsanstånd
Egendomen avsedd för
Förstklassiga
Egenskaper av egendomen
Simbassäng, Luftkonditioneringssystem , Öppen spis, Hiss, Bevakning, Terrass, Satellit eller kabel-TV, Bastu, Balkong, Utan årligt underhåll, Trädgård, Fitness
Parkeringsplats
Parkeringsplats
Egenskaper av området
3:e linje över 700 м från havet
Vy
Med utsikt över berg
Facing
Söder, Väst, Nordöstra, Nordväst, Sydöstra, Sydväst, Öst
Objekt ändamål
För investering