Domaza
Turkiet, Mugla, Fethiye, Fethiye
property
Pris 1 175 226 €
Hus Till Försäljning
Yta: 240 m2
5 Rum, 4 Bad, 4 Sovrum
Utgivningsdatum 01/06/2023
tekce.com
FÖRSLAG AV:
Antalya Homes Fastighetsbyrå
email
phone

Bilder

Beskrivning

Villor på Rymliga Trädgårdar med Infinitypooler i Fethiye Ölüdeniz

Fethiye är en av de mest populära semesterorterna i Muğla, Turkiet. Området erbjuder en historia med rötter, historiska platser, pittoreska stränder och dalar. De rymliga och fristående villorna har perfekta lägen i en naturlig miljö. Tallskogar och Mondos- och Babadağ-bergen omger villorna.

Villor till salu i Ölüdeniz ligger 300 m från bekvämligheter som kaféer, marknader, restauranger, apotek och nöjescentra. Villorna ligger också 500 m från Hisarönü centrum, 2 km från Ölüdeniz Strand, 7 km från Fethiye Statssjukhus och 43 km från Dalamans Flygplats.

De stentäckta villorna ligger på 585 m² stora tomter. Utomhus finns en anlagd trädgård, parkeringsplatser och en infiniftpool på 45 m².

Villorna har 240 m² inomhusutrymme. Här finns 4 sovrum och ett vardagsrum. Köken med öppen planlösning är utrustade med MDF-skåp och marbele-bänkar. I vardagsrummet finns en gästtoalett, golvbeläggningar i keramik och marmor samt en öppen spis.

På övervåningen finns 2 sovrum, vart och ett med eget badrum och balkong. Här finns också en bastu i trä. På takvåningen finns ytterligare 2 sovrum med eget badrum och balkong.

Villorna med 4 sovrum och fristående trädgårdar och pooler erbjuder en hög potential för hyresintäkter via semesterfirare. Om så önskas erbjuder projektet en hyresintäktsgaranti.


BJV-00265

Uppgifter

Sovrum
4
Egendomen avsedd för
Förstklassiga
Egenskaper av egendomen
Simbassäng, Luftkonditioneringssystem , Satellit eller kabel-TV, Öppen spis, Trädgård, Förvarings Rum, Terrass, Bastu, Utan årligt underhåll
Egenskaper av området
3:e linje över 700 м från havet
Värmesystem
I-Golvvärme
Energikällor
Sol
Vy
Med utsikt över berg
Facing
Söder, Sydöstra, Sydväst
Objekt ändamål
För investering