Domaza
Turkiet, Antalya, Kepez, Kepez
property
Pris 77 000 €
Lägenhet Till Försäljning
Yta: 48 m2
2 Rum, 1 Badrum, 1 Sovrum
Utgivningsdatum 01/07/2024
tekce.com
FÖRSLAG AV:
TEKCE Fastighetsbyrå
email
phone

Bilder

Beskrivning

Lägenheter 250 m från kollektivtrafik i Ayanoglu Neighborhood i Kepez, Antalya

Lägenheterna ligger i Ayanoğlu Neighborhood i Kepez-distriktet i Antalya. De eleganta lägenheterna ligger inom gångavstånd från tågstationen och Süleyman Demirel Boulevard.

Lägenheterna till salu i Antalya Kepez ligger 150 m från busshållplatsen, 250 m från spårvagnsstationen, 2,2 km från Düden vattenfall, 9,6 km från MarkAntalya Shopping Center, 10 km från Gamla stan och 13,8 km från Antalyas flygplats.

Lägenheterna i Antalya Kepez ligger i ett 2-blockskomplex på 1.935 m² stora tomter. Projektet med totalt 38 lägenheter erbjuder bekvämligheter som säkerhet, en pool, säkerhetskamera, vattentank med boosterpump, utomhusparkering, lusthus, lekplats, fitness, skydd och 10-personers hiss.

Lägenheterna med 1 sovrum till salu är fördelade på ett vardagsrum, ett kök med öppen planlösning, ett badrum och en balkong. Lägenheterna med 2 sovrum till salu är fördelade på ett vardagsrum, ett kök, ett badrum och en balkong.

Lägenheterna till salu är utrustade med spot- och LED-belysning, luftkonditionering, naturgas och internetinfrastruktur, duschkabiner, ett centralt TV-system, ett visuellt intercom-system och designade ytterdörrar i stål.


AYT-03680

Uppgifter

Sovrum
1
Egendomen avsedd för
Förstklassiga
Egenskaper av egendomen
Rullstolsanpassad, Satellit eller kabel-TV, Balkong, Trädgård, Hiss, Fitness, Bevakning, Utan årligt underhåll
Parkeringsplats
Parkeringsplats
Facing
Söder, Väst, Öst
Objekt ändamål
För investering