Domaza
Turkiet, Mugla, Bodrum, Bodrum
property
Pris 1 115 449 €
Hus Till Försäljning
Yta: 200 m2
5 Rum, 4 Bad, 4 Sovrum
Utgivningsdatum 01/06/2023
tekce.com
FÖRSLAG AV:
TEKCE Fastighetsbyrå
email
phone

Bilder

Beskrivning

Villor med Panoramautsikt över Havet och Privata Pooler i Gümüşlük Bodrum

Gümüşlük, en av de äldsta bosättningarna i Bodrum, har en unik struktur med sin jazzfestival, konstgallerier och gator. En stor del av Gümüşlük ligger inom det skyddade området på grund av Myndos antika stad. Gümüşlük är värd för unika platser som du kan utforska, som Rabbit Island. Det kan nås genom att gå genom den historiska Kungsvägen.

Villor att köpa i Bodrum Turkiet ligger 1 km till marknaden, 2 km till stranden, 6 km till Yalıkavaks småbåtshamn, 16 km till Bodrums statliga sjukhus, 25 km till Bodrums centrum och 60 km till Bodrum-Milas flygplats.

Projektet, byggt på 13 000 kvm mark, består av 30 villor. Varje villa har en privat pool, rymlig trädgård, uthus, inomhusparkering för två fordon och väl upplysta vardagsrum tack vare den speciella planlösningen. Det finns villaalternativ med fyra och fem sovrum.

Villor med fyra sovrum har ett vardagsrum, kök i öppen planlösning, fyra badrum och en balkong, medan villor med fem sovrum består av ett vardagsrum, ett kök med öppen planlösning, fem badrum och en balkong.


BJV-00183

Uppgifter

Sovrum
4
Egendomen avsedd för
Förstklassiga
Egenskaper av egendomen
Simbassäng, Luftkonditioneringssystem , Öppen spis, Bevakning, Terrass, Satellit eller kabel-TV, Utan årligt underhåll, Balkong, Trädgård
Parkeringsplats
Parkeringsplats, Avsatt Parkeringsplats
Egenskaper av området
Upp till 500 meter från havet
Värmesystem
I-Golvvärme
Vy
Havsutsikt
Facing
Öst, Söder, Väst, Nordöstra, Nordväst, Sydöstra, Sydväst
Objekt ändamål
För investering