Domaza
Turkiet, Mugla, Fethiye, Fethiye
property
Pris 475 502 €
Hus Till Försäljning
Yta: 220 m2
4 Rum, 3 Bad, 3 Sovrum
Utgivningsdatum 01/01/2021
tekce.com
FÖRSLAG AV:
Antalya Homes Fastighetsbyrå
email
phone

Bilder

Beskrivning

Villa med Skogsutsikt i en Naturlig Miljö med Pooler i Fethiye

Villan ligger i stadsdelen Çiftlik i Fethiye, Muğla. Fethiye har ett prestigefyllt läge som blandar Eagean och Medelhavet charm. Çiftlik ligger i den norra delen av Fethiye, nära kustvägen Muğla-Antalya. Çiftlik har en naturlig miljö med berg täckta av tallskogar. Läget nära havet och stadens centrum är idealiskt för att köp villa i Fethiye och göra en lönsam investering.

Villan ligger 1 km från marknaden och restaurangen och 3 km från stormarknaden, apoteket, kaféet och fitnesscentret. Det ligger också 3,2 km från sjukhuset i Fethiye, 3,3 km från Aqua Park, 3,5 km från Çalış strand, 11 km från Ölüdeniz strand och 37 km från Dalamans flygplats.

Den fristående villan med 3 våningar ligger på en 375 m² stor tomt. På utsidan finns en stor trädgård och en utomhuspool. Interiören har ett kök med öppen planlösning, en vardagsrumsdel med öppen spis och 2 sovrum med eget badrum. På översta våningen finns det stora sovrummet med en uppvärmd inomhuspool med jacuzzi-funktion tillsammans med ett badrum, omklädningsrum och en balkong med utsikt över naturen:

Villan till salu är idealisk för årslång uthyrning. Med sina exklusiva funktioner erbjuder villan en hög hyresintäktspotential på både lång och kort sikt.


BJV-00415

Uppgifter

Sovrum
3
Egendomen avsedd för
Förstklassiga
Egenskaper av egendomen
Öppen spis, Trädgård, Terrass, Förvarings Rum, Jacuzzi, Utan årligt underhåll, Simbassäng, Satellit eller kabel-TV, Luftkonditioneringssystem , Balkong
Parkeringsplats
Parkeringsplats
Egenskaper av området
3:e linje över 700 м från havet
Värmesystem
I-Golvvärme
Energikällor
Sol
Inredning
Inredd
Facing
Sydöstra, Sydväst
Objekt ändamål
För investering