Domaza
Turkiet, Trabzon, Merkez, Yalıncak
property
Pris 143 103 €
Lägenhet Till Försäljning
Yta: 198 m2
5 Rum, 3 Bad, 4 Sovrum
Utgivningsdatum 01/12/2025
tekce.com
FÖRSLAG AV:
Antalya Homes Fastighetsbyrå
email
phone

Bilder

Beskrivning

Snygga Lägenheter Nära Flygplatsen i Trabzon Ortahisar

De eleganta lägenheterna ligger i ett komplex i ett lugnt och lugnt område i Ortahisar Yalıncak. Regionen prioriteras också för att vara lämplig för familjer i Trabzon.

De eleganta lägenheterna ligger i ett konceptprojekt som består av 15 villor, 64 lägenheter med 4 sovrum och kommersiella fastigheter. Projektet har faciliteter som en inomhusparkering, gym, inomhuspool, säkerhet på platsen, kamerasystem, generator, cafeteria och mattfält. Projektet har förberetts i enlighet med 2018 års jordbävningsregler.

Lägenheterna till salu i Trabzon är 147 kvm netto och har fyra sovrum, tre badrum, ett halvbadrum, ett skafferi och två balkonger. Balkongen på framsidan av lägenheterna har havsutsikt. Lägenheterna har golvvärme med naturgas.

Lägenheterna har antracitfärgade PVC-fönster, lackerade innerdörrar i trä, lackerade köks- och badrumsskåp i trä, ståldörrar, laminatgolv, golvvärmesystem och naturgasinstallation. Utsidan har 5 cm tjock värmeisolering.


TZX-00237

Uppgifter

Sovrum
4
Betalningssätt
Betalningsanstånd
Egendomen avsedd för
Förstklassiga
Egenskaper av egendomen
Bevakning, Satellit eller kabel-TV, Balkong, Tennisbana, Trädgård, Fitness, Utan årligt underhåll, Simbassäng, Luftkonditioneringssystem , Öppen spis, Hiss
Parkeringsplats
Avsatt Parkeringsplats, Parkeringsplats
Värmesystem
I-Golvvärme
Energikällor
Gas
Vy
Havsutsikt
Facing
Öst, Söder, Väst
Objekt ändamål
För investering