Domaza
Turkiet, Antalya, Alanya, Alanya
property
Pris 597 000 €
Lägenhet Till Försäljning
Yta: 319 m2
7 Rum, 5 Bad, 6 Sovrum
Utgivningsdatum 01/08/2023
tekce.com
FÖRSLAG AV:
TEKCE Fastighetsbyrå
email
phone

Bilder

Beskrivning

Lägenheter till Salu i det Femstjärniga Hotellkonceptet i Antalya Alanya

Lägenheterna ligger i Alanya-distriktet i Antalya. Alanya är en av de mest föredragna kustbygderna i Medelhavsregionen, känd för sitt soliga väder och vackra hav. Regionen erbjuder alla nödvändiga bekvämligheter för ett kvalitetsliv i Alanya. Området har blivit Alanyas nya centrum och är en stadsdel med avancerade investeringsmöjligheter i fastigheter.

Lägenheterna till salu i Antalya Alanya ligger inom gångavstånd från dagliga bekvämligheter som skolor, stormarknader, moskéer och busshållplatser. De ligger 2,6 km från stranden, 5 km från Alanyas centrum, 35 km från Alanya-Gazipaşa flygplats och 120 km från Antalyas flygplats.

Projektet, noggrant designat i ett hotellkoncept, erbjuder många bekvämligheter. Belägen i ett slutet område på 7 613 m² med fyra kvarter, har varje lägenhet sin egen stängda parkeringsplats, gästparkering och en laddstation för elfordon. Dessutom har projektet utomhus- och inomhuspooler, ett turkiskt bad, en bastu, ett fitnesscenter, ett biografrum, lekplatser för barn, en tennisbana, gångvägar, 24/7 säkerhet och övervakningskameror, en generator, en hiss , och conciergetjänster.

Det finns olika typer av lägenheter i projektet. Lägenheterna består av 3, 4 eller 6 sovrum, 1 vardagsrum, 1 kök med öppen planlösning, 2 eller 5 badrum och 3 eller 4 balkonger. I detta moderna projekt kommer lägenheterna att levereras med golvvärmesystem, smart hemsystem, centralt satellitsystem, fjärrstyrda luckor, lyxiga golv, belysningsarmaturer, balkong- och trappräcken, badrums- och köksskåp, badrums- och köksbänkskivor, belysningsarmaturer, inner- och ytterdörrar, duschkabiner i badrum, el-, värme- och VVS-installationer helt färdigställda.


AYT-02854

Uppgifter

Sovrum
5+
Betalningssätt
Betalningsanstånd
Egendomen avsedd för
Förstklassiga
Egenskaper av egendomen
Trädgård, Simbassäng, Fitness, Luftkonditioneringssystem , Öppen spis, Hiss, Bevakning, Terrass, Bastu, Satellit eller kabel-TV, Balkong, Utan årligt underhåll
Parkeringsplats
Parkeringsplats, Avsatt Parkeringsplats
Egenskaper av området
3:e linje över 700 м från havet
Vy
Havsutsikt, Med utsikt över berg
Facing
Öst, Söder, Väst, Nordöstra, Nordväst, Sydöstra, Sydväst
Objekt ändamål
För investering