Domaza
Turkiet, Mugla, Fethiye, Fethiye
property
Pris 999 765 €
Hus Till Försäljning
Yta: 380 m2
7 Rum, 6 Bad, 6 Sovrum
Utgivningsdatum 01/06/2016
tekce.com
FÖRSLAG AV:
Antalya Homes Fastighetsbyrå
email
phone

Bilder

Beskrivning

Lugn och natur med pool Triplex Villa i Fethiye

Fethiye erbjuder lugnt byliv i dess dalar och livliga stränder, vikar och nattliv längs kusten, vilket gör det till ett av Muğlas mest värdefulla distrikt. Fethiye täcker cirka 2 650 kvadratkilometer och upprätthåller sin närvaro med unika stränder som Ölüdeniz, olika utomhusaktiviteter som skärmflygning och klättring på Babadağ, och många historiska platser inklusive Amintas gamla klippgravar.

Villan till salu i Fethiye ligger i stadsdelen Ovacık, mitt i hjärtat av Fethiye centrum och Ölüdeniz. Det är 2 km från Hisarönü Bars Street, ett livligt område med kaféer och restauranger, 4 km från Kayaköy, ett utomhusmuseum med betydande kulturarv, 6 km från Ölüdeniz Beach, 10 km från Fethiye State Hospital och 50 km från Dalaman Airport .

Byggd på en 1200 m² stor tomt, välkomnar denna triplexvilla dig med rymliga ytor inklusive en privat pool, solplatser, grill och avkopplingsplatser i den stora trädgården.

Bottenvåningen i triplexvillan har ett fullt utrustat kök och matplats samt ett vardagsrum som även kan användas som hobby- eller bioområde.

På första våningen finns två enkelrum och ett master bedroom med dubbelsäng och två badrum, totalt 360 m² boyta.

Den andra våningen består av tre dubbelrum, alla med sitt eget badrum och utsikt över bergen. Hela strukturen är utrustad med funktioner som ett säkerhetskamerasystem, entrédörr i stål, lackade innerdörrar, keramiska golv, marmortrappor, gipstak, golvvärme och luftkonditioneringssystem och möbler.


BJV-00141

Uppgifter

Sovrum
5+
Egenskaper av egendomen
Simbassäng, Satellit eller kabel-TV, Luftkonditioneringssystem , Balkong, Öppen spis, Trädgård, Tvättstuga, Terrass, Utan årligt underhåll
Parkeringsplats
Parkeringsplats
Egenskaper av området
3:e linje över 700 м från havet
Värmesystem
I-Golvvärme
Inredning
Inredd
Vy
Med utsikt över berg
Facing
Öst, Söder, Väst