Domaza
Spanien, Andalusien, Estepona, La Gaspara
property
Pris 327 000 €
Lägenhet Till Försäljning
Yta: 85 m2
3 Rum, 2 Bad, 2 Sovrum
Utgivningsdatum 01/11/2025
tekce.com
FÖRSLAG AV:
Antalya Homes Fastighetsbyrå
email
phone

Bilder

Beskrivning

Naturvänliga lägenheter med havsutsikt i ett bostadsområde i Estepona

De nybyggda lägenheterna ligger i ett bekvämt bostadsområde i Estepona, Málaga i regionen Costa del Sol i Spanien. Estepona är en av de bästa semesterorterna i området med över 300 soldagar, underbar natur och ett rikt utbud av sociala bekvämligheter och faciliteter.

Lägenheterna i Estepona ligger inom gångavstånd från stranden och dagliga bekvämligheter. Esteponas centrum ligger bara inom 5 minuters bilresa från lägenhetskomplexet. Lägenheterna i Estepona till salu ligger 25 km från Puerto Banus, 35 km från Marbella centrum och 80 km från Málagas internationella flygplats.

Lägenhetskomplexet i ett upphöjt område har ett lugnt och fridfullt bostadsutrymme. Projektet med 2 block erbjuder pooler, anlagda trädgårdar, en social klubb och ett samarbetsutrymme.

Lägenheterna med sydostfasad har en öppen planlösning och mycket solsken som strålar in i interiören. Lägenheterna med havsutsikt är smakfullt designade med modern arkitektur och högkvalitativa material.


AGP-00775

Uppgifter

Sovrum
2
Egenskaper av egendomen
Trädgård, Förvarings Rum, Simbassäng, Fitness, Luftkonditioneringssystem , Öppen spis, Hiss, Terrass, Utan årligt underhåll
Parkeringsplats
Avsatt Parkeringsplats
Egenskaper av området
2:a linje upp till 700 м från havet
Vy
Havsutsikt
Facing
Sydöstra