Domaza
Spanien, Andalusien, Estepona, La Gaspara
property
Pris 354 000 €
Lägenhet Till Försäljning
Yta: 83 m2
3 Rum, 2 Bad, 2 Sovrum
Utgivningsdatum 01/08/2024
tekce.com
FÖRSLAG AV:
Antalya Homes Fastighetsbyrå
email
phone

Bilder

Beskrivning

Lägenheter i ett Lyxkomplex i Estepona vid Havet med Pittoresk Utsikt

Lägenheterna är belägna i Estepona, Costa del Sol. Estepona är en vacker kuststad som ligger nära Marbella och Manilva. Estepona erbjuder solsken året runt med en genomsnittlig årstemperatur på 19°C. Området erbjuder också ett stort utbud av sociala bekvämligheter tillsammans med sportaktiviteter. Det finns 70 golfanläggningar av världskvalitet i området som direkt stjäl värmen från golfentusiaster.

Komplexet ligger i ett idealiskt läge i Estepona och erbjuder enkel tillgång till alla typer av sociala och dagliga bekvämligheter: stormarknader, butiker, restauranger, kaféer och barer finns inom räckhåll. Stranden ligger bara 800 m från komplexet. Lägenhetskomplexet ligger inom 10 minuters bilresa från Esteponas centrum, 25 km från Puerto Banus och 35 km från Marbella centrum.

Lägenheterna till salu i Estepona ligger i ett komplex med enormt rika bekvämligheter. Det finns stora anlagda trädgårdar med massor av grönska i komplexet. Det finns också en infinitypool, gym, socialklubb, lekplats, bastu och parkeringsplats tillsammans med ett turkiskt bad.

Lägenheterna med söderfasad erbjuder underbar havsutsikt för sina invånare. Den stora terrassen i komplexet har en gemensam infinitypool med utsikt över underbara vyer. Köken i lägenheterna är fullt möblerade med nödvändig utrustning.


AGP-00604

Uppgifter

Sovrum
2
Egenskaper av egendomen
Förvarings Rum, Fitness, Terrass, Bastu, Utan årligt underhåll, Simbassäng, Luftkonditioneringssystem , Öppen spis, Trädgård, Hiss
Parkeringsplats
Avsatt Parkeringsplats, Parkeringsplats
Egenskaper av området
2:a linje upp till 700 м från havet
Vy
Havsutsikt
Facing
Söder, Sydöstra, Sydväst