Domaza
Spanien, Andalusien, Estepona, Valle Romano
property
Pris 338 000 €
Lägenhet Till Försäljning
Yta: 97 m2
4 Rum, 2 Bad, 3 Sovrum
Utgivningsdatum 01/11/2024
tekce.com
FÖRSLAG AV:
Antalya Homes Fastighetsbyrå
email
phone

Bilder

Beskrivning

Lägenheter med Panoramautsikt i Komplex med Privilegierat Läge i Estepona

Lägenheterna ligger i ett bostadsprojekt i staden Estepona. Estepona är en mycket efterfrågad stad i Malaga-provinsen. Området är omgivet av azurblå Medelhavets stränder, golfbanor och berg. Estepona är hem för många bekvämligheter och många aktiviteter.

Lägenheterna i Estepona till salu ligger bara ett par minuter från stranden och bekvämligheter, 10 minuter från Marbella och 45 minuter från Malagas flygplats.

Lägenheterna ligger i ett bostadsprojekt designat av en berömd arkitekt. I det exklusiva inhägnade komplexet finns 2 utomhuspooler för vuxna och barn, en social klubb, ett gym och välskötta trädgårdar.

De nybyggda lägenheterna i komplexet har söderläge med ett koncept med öppen planlösning. Lägenheterna har panoramautsikt över havet och bergen, utrustade kök med öppen planlösning, fönster i full storlek, luftkonditioneringssystem, parkeringsplats och ett förråd.


AGP-00365

Uppgifter

Sovrum
3
Egenskaper av egendomen
Luftkonditioneringssystem , Öppen spis, Hiss, Bevakning, Badkar, Trädgård, Terrass, Förvarings Rum, Fitness, Utan årligt underhåll, Simbassäng
Parkeringsplats
Avsatt Parkeringsplats
Egenskaper av området
3:e linje över 700 м från havet, Golf
Vy
Havsutsikt, Med utsikt över berg
Facing
Söder, Nordöstra, Nordväst, Sydöstra, Sydväst, Öst