Domaza
Turkiet, Antalya, Aksu, Aksu
property
Pris 350 000 €
Lägenhet Till Försäljning
Yta: 180 m2
5 Rum, 2 Bad, 4 Sovrum
Utgivningsdatum 01/03/2024
tekce.com
FÖRSLAG AV:
TEKCE Fastighetsbyrå
email
phone

Bilder

Beskrivning

Chic-Designfastigheter i ett Omfattande Komplex med Pool i Antalya Aksu

Fastigheterna ligger i Altıntaş, ett växande nytt investeringsområde i Antalya, Aksu. Regionen har ett fördelaktigt avstånd från Antalyas internationella flygplats och den berömda Lara-stranden.

Fastigheter till salu i Antalya ligger 5,5 km till Antalyas flygplats, 5,7 km till stranden, 6,1 km till Lara Anadolu Sjukhus, 9,1 km till TerraCity Köpcentrum och 15,1 km till stadens centrum.

Fastigheterna ligger i ett projekt byggt på 5.962 kvm mark. Komplexet har en inomhus- och utomhuspool, hiss, lobby, barnpool, bastu, turkiskt bad, inomhusparkering, gym, basketplan, lekplats och generator.

Fastigheterna har olika egenskaper och erbjuds till försäljning med 1, 2 och 4 sovrum. Alla fastigheter har balkonger och skiljer sig åt i sin inredning som kök med öppen eller separat planlösning och enkel- eller dubbelbadrum. Fastigheter med modern design har en inbyggd uppsättning, ståldörr, dubbel ljudisolering och duschkabin.


AYT-03491

Uppgifter

Sovrum
4
Betalningssätt
Betalningsanstånd
Egendomen avsedd för
Förstklassiga
Egenskaper av egendomen
Satellit eller kabel-TV, Simbassäng, Balkong, Luftkonditioneringssystem , Trädgård, Hiss, Fitness, Bevakning, Bastu, Utan årligt underhåll
Parkeringsplats
Avsatt Parkeringsplats
Egenskaper av området
3:e linje över 700 м från havet
Värmesystem
I-Golvvärme
Facing
Öst, Väst
Objekt ändamål
För investering