Domaza
Turkiet, Mugla, Bodrum, Bodrum
property
Pris 2 025 596 €
Hus Till Försäljning
Yta: 303 m2
7 Rum, 5 Bad, 6 Sovrum
Utgivningsdatum 01/06/2022
tekce.com
FÖRSLAG AV:
Antalya Homes Fastighetsbyrå
email
phone

Bilder

Beskrivning

Fristående Triplexhus med Utsikt över Viken i Bodrum Gündoğan

Det fristående huset ligger i Gündoğan, den berömda soluppgångsplatsen i norra Bodrum. En av favoritplatserna att bosätta sig i från den antika eran, Gündoğan har många tjänster som kaféer, restauranger, apotek och livsmedelsbutiker som uppfyller förväntningarna.

Huset till salu i Bodrum ligger 15 km från Bodrum distriktscentrum, 25 km från det historiska Bodrum Castle och Mausoleum of Halicarnassus, ett av världens 7 underverk, 25 km från Bodrum State Hospital och 50 km från Bodrum - Milas flygplats.

Det fristående huset med fri havsutsikt ligger i den vindstilla bukten Gündoğan. Huset har en privat infinitypool, jacuzzi och vattenjet i poolen. Invändigt har huset 6 sovrum, ett vardagsrum, ett kök med öppen planlösning, 5 badrum, 2 toaletter, 3 terrasser, 2 inomhus- och 1 utomhusparkeringsplats. Förstklassiga material användes vid byggandet av huset och är också utrustat med golvvärme, ett smart hemsystem och en inbyggd uppsättning.


BJV-00274

Uppgifter

Sovrum
5+
Egendomen avsedd för
Förstklassiga
Egenskaper av egendomen
Bevakning, Balkong, Trädgård, Terrass, Förvarings Rum, Jacuzzi, Tvättstuga, Utan årligt underhåll, Simbassäng, Luftkonditioneringssystem , Öppen spis, Hiss, Satellit eller kabel-TV
Parkeringsplats
Avsatt Parkeringsplats, Parkeringsplats
Egenskaper av området
Upp till 500 meter från havet
Värmesystem
I-Golvvärme
Energikällor
Olja
Vy
Havsutsikt
Facing
Sydväst
Objekt ändamål
För investering